Local

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 26 aprilie – 1 mai 2021! Cum va fi vremea în Săptămâna Patimilor?

Publicat: 26 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prognoza meteo în Iași în săptămâna 26 aprilie - 1 mai 2021 Cum va fi vremea în Săptămâna Patimilor
Prognoza meteo în Iași, pentru săptămâna 26 aprilie - 1 mai 2021, a fost emisă de meteorologii ANM. Perioada include Săptămâna Patimilor, zile extrem de importante pentru creștinătate. În aceste zile se vor semnala precipitații și vânt puternic.

Meteorologii ANM au emis prognoza meteo în Iași, valabilă în săptămâna 26 aprilie – 1 mai 2021. Perioada cuprinde Săptămâna Patimilor, zile care vestesc Învierea Mântuitorului. În Noaptea de Înviere, vremea în Iași va fi destul de închisă, cu șanse ușoare de precipitații

Creștinii ortodocși intră de astăzi, 26 aprilie 2021, în Săptămâna Patimilor, zile în care Mântuitorul Iisus Hristos a pătimit înainte de răstignirea pe cruce. În aceste zile, creștinii sunt îndemnați să meargă la biserică și să asiste la slujbele de seară, slujbe denumite Denii. În această perioadă însă, vremea va fi mai mult închisă, cu zile în care pot apărea precipitații și chiar vânt puternic. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo în Iași, în săptămâna 26 aprilie – 1 mai 2021, iar veștile nu sunt îmbucurătoare pentru locuitorii județului Iași. De altfel, în cursul săptămânii se vor semnala ușoare averse, vânt puternic și un cer mai mult noros, conform previziunilor ANM.

Prognoza meteo în Iași la începutul Săptămânii Patimilor

Astăzi, 26 aprilie 2021, vremea în Iași va fi în general închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 10 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de ridicate. Spre seară vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne destul de ridicate în continuare.

Marți, 27 aprilie 2021, vremea la Iași se va menține în continuare închisă, cu șanse de precipitații. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 3 grade Celsius și o maximă de 12 grade Celsius. Cerul va fi noros, vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară, vântul va continua să sufle slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai scăzute. Săptămâna precedentă, vremea în Iași a fost mai mult închisă, însă fără prea multe precipitații.

Vreme închisă la mijlocul săptămânii, în Iași

Miercuri, 28 aprilie 2021, ieșenii vor avea parte de vânt în rafale și un cer mai mult noros. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 15 grade Celsius. Vântul va sufla cu putere, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Seara, la Iași vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Joi, 29 aprilie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 10 grade Celsius și o maximă de 19 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vântul va sufla slab până la moderat și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Prognoza meteo în prima zi de Paște. Anunțul meteorologilor ANM

Vremea în Săptămâna Patimilor va fi în continuare închisă. Vineri, 30 aprilie 2021, ieșenii vor avea parte de temperaturi ceva mai ridicate. Cu toate acestea, vremea va fi destul de schimbătoare. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 12 grade Celsius și o maximă de 21 de grade Celsius. Pot apărea averse și furtuni cu fulgere. Vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de ridicate. Șansele de precipitații se vor menține ridicate și spre seară.

Sâmbătă, 1 mai, vremea la Iași va fi schimbătoare. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 22 de grade Celsius. Pot apărea averse și furtuni izolate, vântul va sufla în rafale. Spre seară pot apărea din nou averse și furtuni izolate. Vremea de Paște a fost similară și anul trecut.
Duminică, 2 mai 2021, în prima zi de Paște, vremea va fi în general închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Adauga un comentariu