Local

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 27 iulie- 2 august 2020. Administrația Națională de Meteorologie anunță caniculă în județul Iași

Publicat: 28 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prognoza meteo în Iași în săptămâna 27 iulie- 2 august 2020. Administrația Națională de Meteorologie anunță caniculă în județul Iași
Prognoza meteo

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 27 iulie- 2 august 2020 indică o vreme caniculară, conform previziunilor emise de Administrația Națională de Meteorologie. Vremea în județul Iași indică valori termice mari, temperatura aerului ajungând la peste 30 de grade Celsius în localitățile din regiune

Prognoza meteo în Iași  în săptămâna 27 iulie- 2 august 2020 indică o vreme caniculară

Previziunile emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) arată că vremea în județul Iași indică valori termice mari, temperatura aerului ajungând la peste 30 de grade Celsius în localitățile din regiune. Prognoza meteo în Iași în săptămâna 27 iulie- 2 august 2020 indică valori ridicate cu șanse scăzute de precipitații. În zilele următoare vremea se va menține la fel de frumoasă ca și ieri, 27 iulie 2020, când temperatura aerului a depășit 33 grade Celsius. Astăzi, 28 iulie, la Iași vremea va fi în general frumoasă.

Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 19 grade Celsius și o maximă de 32 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi extrem de scăzute. Spre seară, vremea va fi la fel de frumoasă, cu șanse foarte scăzute de precipitații. Vântul va sufla slab până la moderat, iar umiditatea aerului va fi destul de scăzută.

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 27 iulie – 2 august 2020 indică valori ridicate în termometre

Temperatura aerului se va menține ridicată și spre mijlocul săptămânii. Previziunile emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) arată că mâine, 29 iulie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 21 grade Celsius și o maximă de 34 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Și spre seară vremea va fi frumoasă, șansele de precipitații fiind destul de reduse, în timp ce umiditatea aerului va fi în continuare scăzută. Joi, 30 iulie 2020, la Iași vremea va fi în continuare frumoasă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 20 grade Celsius și o maximă de 33 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară însă pot apărea averse însoțite de descărcări electrice, în timp ce vântul va continua să sufle slab.

Începutul lunii august va aduce la Iași valori ridicate în termometre. Iată anunțul celor de la ANM

Administrația Națională de Meteorologie a mai arătat și valorile din termometre spre finalul săptămânii. Vineri, 31 iulie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 17 grade Celsius și o maximă de 29 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla în rafale, în timp șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară este posibil să apară averse izolate, în timp ce vântul va sufla moderat. Sâmbătă, în prima zi a lunii august din 2020, ieșenii vor avea parte de o vreme frumoasă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 15 grade Celsius și o maximă de 28 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Vremea se va menține frumoasă și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Duminică, 2 august 2020, ieșenii vor avea parte de o vreme frumoasă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 16 grade Celsius și o maximă de 29 grade Celsius. Cerul va fi însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Adauga un comentariu