Local

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 8-14 iunie 2020. Administrația Națională de Meteorologie a emis avertizare de instabilitate atmosferică în prima parte a perioadei

Publicat: 08 iun. 2020
Meteorologii au emis prognoza meteo pentru Iași în perioada săptămânii 8-14 iunie 2020
Prognoza meteo în Iași în săptămâna 8-14 iunie transmisă de Administrația Națională de Meteorologie

Prognoza emisă de Administrația Națională de Meteorologie pentru săptămâna 8-14 iunie arată o perioadă cu temperaturi maxime de 30 de grade Celsius. Pentru prima parte a săptămânii, Administrația de Meteorologie a emis o avertizare de instabilitate atmosferică

În această perioadă, prognoza meteo în Iași pentru săptămâna 8-14 iunie 2020 arată temperaturi ce pot atinge 30 de grade Celsius. Conform celor de la Administrația Națională de Meteorologie, pentru prima parte a săptămânii a fost emisă o avertizare de instabilitate atmosferică ce va cuprinde și județul Iași. Până marți, 9 iunie, ora 6:00, se pot semnala manifestări de instabilitate atmosferică în mai multe zone din țară, inclusiv județul Iași. Meteorologii ANM au arătat că se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15-20 litri pe metru pătrat, iar pe arii restrânse 30 litri pe metru pătrat.

Prognoza meteo în săptămâna 8-14 iunie 2020. Temperaturi ridicate în Iași la începutul perioadei

În cursul zilei de astăzi, 8 iunie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 16 grade Celsius și o maximă de 28 grade Celsius. Cerul va fi mai mult înnorat, iar vântul va sufla slab. Pot apărea șanse de precipitații, județul Iași fiind cuprins în avertizarea ANM de instabilitate atmosferică. Mâine, 9 iunie, ieșenii vor avea parte de o vreme la fel de frumoasă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 18 grade Celsius și o maximă de 29 grade Celsius.

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, ieșenii vor avea parte de vânt slab până la moderat, dar cu șanse ceva mai ridicate de precipitații spre seară. Meteorologii ieșeni au emis prognoza meteo și pentru zilele următoare.
Ziua de miercuri, 10 iunie, va aduce temperaturi cuprinse între o minimă de 18 grade Celsius și o maximă de 29 grade Celsius. Vântul poate sufla în rafale, iar cerul va fi mai mult înNorat.

Administrația Națională de Meteorologie a stabilit prognoza meteo în săptămâna 8-14 iunie 2020

A doua parte a săptămânii 8-14 iunie 2020 va aduce la Iași valori constante în termometre. Astfel, joi, 11 iunie, în Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 18 grade Celsius și o maximă de 30 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi ceva mai ridicate față de ziua anterioară. Vineri, 12 iunie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 18 grade Celsius și o maximă de 28 grade Celsius. Vântul a sufla în rafale, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute, conform ANM.

Prognoza meteo pentru finalul săptămânii, în Iași. Meteorologii ieșeni au făcut anunțul

Finalul săptămânii va aduce temperaturi care vor varia ușor. Sâmbătă, 13 iunie, la Iași vremea va fi în general frumoasă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 18 grade Celsius și o maximă de 30 grade Celsius. Cerul va fi în general închis, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.
Duminică, 14 iunie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 17 grade Celsius și o maximă de 27 grade Celsius. Vremea se va menține ușor închisă, în timp ce vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de ridicate. Instabilitatea atmosferică poate continua și în cursul săptămânii următoare. Previziunile Administrației Naționale de Meteorologie pot indica averse și chiar descărcări electrice în județul Iași în zilele următoare.

 

Adauga un comentariu