Local

Prognoza meteo în Iași pentru perioada 25 – 31 octombrie 2021. Vreme în schimbare la finalul lunii în tot județul. Iată anunțul ANM!

Publicat: 25 oct. 2021
Persoane aflate în Piața Unirii, din municipiul Iași
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza, în Iași, pentru perioada 25 - 31 octombrie 2021, perioadă cu schimbări din punct de vedere termic

Administrația Națională de Meteorologie a emis recent prognoza meteo în Iași pentru perioada 25 – 31 octombrie 2021. Dacă în prima parte a săptămânii vremea va fi ceva mai rece, spre finalul perioadei, temperatura aerului va crește ușor. Meteorologii au semnalat și intensificări ale vântului în toată această perioadă

Finalul lunii octombrie 2021 va aduce la Iași o vreme în schimbare. Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru această săptămână în Iași, perioadă în care vor apărea unele schimbări din punct de vedere termic.

În prima parte a săptămânii, vremea în Iași va fi ceva mai rece, cu valori de până la 14 grade Celsius. Ulterior, spre finalul săptămânii, vremea se va încălzi ușor, ieșenii urmând a avea parte și de valori de aproape 18 grade Celsius în termometre. Ieșenii au avut parte de o vreme rece, cu valori scăzute și precipitații și la finalul lunii septembrie 2021.

Prognoza meteo în Iași de sărbătoarea Sfântului Dimitrie

Astăzi, 25 octombrie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 11 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații se vor menține destul de scăzute.

Mâine, 26 octombrie 2021, vremea la Iași va fi ceva mai plăcută. De ziua Sfântului Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, vremea la Iași va fi frumoasă, similară cu perioada în care aici a avut loc hramul Cuvioasei Parascheva. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla moderat, în timp ce valorile din termometre se vor situa între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 12 grade Celsius. Spre seară, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Prognoza meteo la mijlocul săptămânii

Miercuri, 27 octombrie 2021, vremea la Iași va fi în general închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 3 grade Celsius și o maximă de 14 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea va fi ceva mai senină, șansele de precipitații vor fi destul de scăzute, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată.
Joi, 28 octombrie 2021, vremea va fi închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 13 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea va fi închisă, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse.

Vreme plăcută la final de săptămână în Iași

Vineri, 29 octombrie 2021, vremea va fi ceva mai frumoasă, cu valori cuprinse între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 15 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab, șansele de precipitații fiind destul de reduse. Spre seară, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Sâmbătă, 30 octombrie 2021, vremea la Iași va fi închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 14 grade Celsius. Cerul va fi mai mult noros, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Spre seară, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată.

Duminică, 31 octombrie 2021, vremea la Iași va fi ceva mai plăcută. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 17 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi desul de scăzute. Spre seară, ieșenii vor avea parte de o vreme ceva mai închisă, cu șanse reduse de precipitații.

Adauga un comentariu