Local

Programul Direcției Locale de Taxe din Primăria Iași la sărbătorile de iarnă 2020. Cum pot plăti ieșenii impozitele?

Publicat: 24 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Programul Direcției Locale de Taxe din Primăria Iași la sărbătorile de iarnă 2020. Cum pot plăti ieșenii impozitele
Programul Direcției Locale de Taxe din Primăria Iași la sărbătorile de iarnă 2020 a fost conturat de autoritatea locală

Municipalitatea a definitivat programul de la Direcția Locală de Taxe din Primăria Iași în perioada sărbătorilor de iarnă 2020. Ieșenii care vor să plătească taxele și impozitele locale o pot face atât la ghișeele instituției, cât și on-line sumele datorate

Autoritățile locale au conturat programul în cadrul sărbătorilor de iarnă la instituțiile din subordinea municipalității. Una din instituțiile ieșene care vor funcționa după un orar special în această perioadă este și Direcția Generală Economică și Finanțe Publice Locale (DGEFPL). Începând de astăzi, 24 decembrie 2020, și până în 4 ianuarie 2021, programul la această direcție va fi unul special.

„Ieșenii care doresc să plătească taxele și impozitele locale în perioada următoare trebuie să fie atenți la zilele în care pot face aceste operațiuni. Astfel, programul de lucru al serviciului public de încasare a impozitelor, taxelor, contribuțiilor și a altor sume datorate bugetului local în perioada 24 decembrie 2020 – 4 ianuarie 2021 va fi unul special”, au menționat reprezentanții municipalității.

Orarul Direcției de Finanțe din cadrul Primăriei Iași în perioada sărbătorilor de iarnă

Astăzi, 24 decembrie 2020, ghișeele DGEFPL vor fi deschise între orele 8:30 și 14:00. Pe de altă parte, în perioada 25-27 decembrie 2020, ghișeele DGEFPL Iași nu vor fi deschise. În perioada 28-30 decembrie 2020, programul de funcționare al Direcției Economice va fi între orele 8:30 și 16:30. Totodată, în cursul zilei de joi, 31 decembrie 2020, ghișeele DGEFPL vor funcționa între orele 8:30 – 14:00. Reprezentanții municipalității au precizat că în perioada 1 – 3 ianuarie 2021 nu se lucrează.

„Începând cu data de 4 ianuarie 2021, toate impozitele, taxele, contribuțiile și alte sume datorate bugetului local, inclusiv cele aferente anului 2021, se vor încasa în regim de program normal, respectiv de luni până vineri, între orele 8:30 – 16:30, cu excepția zilei de joi, când programul este între orele 8:30 – 18:30”, au mai spus cei de la Primăria Iași.

Programul este asemănător cu cel de la sărbătorile de iarnă din 2019.

Programul la centrele de cartier pentru plata taxelor locale în Iași

Plata se poate face la ghișee în numerar sau cu cardul, atât la Direcția Generală Economică și Finanțe Publice Locale, cât si la centrele de cartier. Programul Direcției Locale de Taxe din Primăria Iași la sărbătorile de iarnă 2020 va cuprinde și ghișeele centrelor din Tătărăși, Nicolina, Păcurari, Alexandru cel Bun, Frumoasa și la cel din Șoseaua Națională.

„În contextul epidemiologic actual se recomandă în continuare ca plata impozitelor și taxelor locale să fie făcută online. Se recomandă plata prin Sistemul Național Electronic de Plată Online www.ghiseul.ro, fie prin e-commerce de pe site-ul www.primaria-iasi.ro, meniul Taxe Online”, au mai menționat reprezentanții municipalității ieșene.

Adauga un comentariu