Economic Local

Sistemul informatic din finanțele primăriei va fi modernizat! Calculatoare noi de 100.000 de euro

Publicat: 22 feb. 2020

Pe data de 16 martie, Primăria Iași organizează o licitație pentru achiziționarea mai multor echipamente IT, ce vor fi folosite pentru activitatea desfășurată în cadrul Direcției Generale Economice și Finanțe Publice Locale (DGEFPL). Necesarul este de 100 sisteme de calcul All-in one, 63 de monitoare, 63 tastaturi, 63 mouse cu fir și un server. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

„Municipiul Iași urmărește modernizarea infrastructurii IT printr-o actualizare a tehnicii de calcul, asigurarea unei funcționări eficiente și în siguranță a echipamentelor IT din cadrul Direcției Generale Economice și Finanțe Publice Locale. Acest lucru se poate realiza numai prin înlocuirea calculatoarelor vechi, uzate fizic și moral, care rulează cu sisteme de operare învechite sau funcționează cu greutate, cu echipamente noi ce suportă softuri actualizate”, se arată în caietul de sarcini.

Procesoarele calculatoarelor trebuie să fie Intel I5, generația 8, 8 GB RAM, SSD 128 GB etc.loading...

Comentarii
  • Primaria pli a de paraziti! Increngatura de gunoaie care trateaza cu sictir..asteaota spaga pt o stampila pe care este obligat sa o puna ..sau te duce cu pluta! Halal justitie! Multa moe ..si justitiei obediente si sclave! Moe primaria Iasi! In frunte cu tartorul analfabet si imbogatit Chirica..traieste din salariu si o mama bogata…ca toti functionarii!

  • Dar parca si anul trecut au mai achizitionat calculatoare. In fiecare an alte calculatoare ? Si cat oare vor plati pe bucata ? Tot cam cat un laptop de ultima generatie ? Ce jonglerii au in cap…

Adauga un comentariu