Local

Proiecte fantasmagorice, promise de Marius Bodea doar pentru a ajunge primar în 2024! Construiește şcoli de 100 de milioane de euro pe terenurile ieşenilor – FOTO

Publicat: 04 mart. 2024
_____ Vizualizări 7 Comentarii
Proiecte fantasmagorice promise de Marius Bodea doar pentru a ajunge primar în 2024 Construiește şcoli de 100 de milioane de euro pe terenurile ieşenilor - FOTO
Marius Bodea a început să implore ieşenii să îl voteze ca să ajungă primar

Deputatul zero și omul care nu a realizat nimic pentru Iași, Marius Bodea, își dorește cu disperare să ajungă primar în 2024. Acesta a început să-şi „vândă” singur minciunile electorale pe străzile din oraș

Recent, Marius Bodea (USR) a schimbat strategia. Pe lângă faptul că realizează o campanie electorală ilegală, ţinând cont că ar trebui să o înceapă cu 30 de zile înainte de vot, acesta promite ieşenilor din ce în ce mai multe proiecte care nu pot fi realizate.

Marius Bodea vrea să construiască şcoli de 100 de milioane de euro, dar nu ştie de unde va face rost de bani

Marius Bodea, deputatul zero, surprinde din ce în ce mai mult cu ideile sale desprinse din filmele SF şi nerealizabile din fașă. Practic, din disperarea de a primi votul ieşenilor, acesta se face de râs zi de zi prin campania electorală pe care o desfășoară. Dacă în luna aprilie 2023 promitea ieșenilor implementarea transportului public în mod gratuit, prin, „Planul Bodea”, în luna octombrie 2023 transforma gunoiul în gaz metan, acum lovește din nou. Marius Bodea visează la construirea mai multor şcoli cu aproximativ 100 de milioane de euro pe care nici el nu ştie de unde îi va lua.

„Dezideratul meu este ca în Iași, în secolul XXI, niciun copil să nu mai învețe după-amiaza. Iașul trebuie să fie un oraș care oferă în primul rând o copilărie fericită, iar învățământul în două schimburi trebuie să dispară. Vom crea acel necesar de săli de clasă care lipsesc, cu respectarea alocării noilor clase în raport cu deficitul de locuri pentru fiecare ciclu școlar, pe care elevii, părinții și profesorii îl cer de ani de zile fără ca nimeni să le asculte nevoia”, promite Marius Bodea, potrivit pliantelor împărţite cu disperare prin oraş.

Mai mult decât atât, Bodea a calculat deja şi preţul investiţiei, construirea unei singure instituţii de învăţământ din cele 4 promise va ajunge nu mai mult de 25 de milioane de euro. Acesta promite ieşenilor că banii vor fi alocaţi din stoparea risipei de la bugetul local. Practic, în Iaşi, după minciunile electorale ale USR-istului Bodea, vor fi construite 4 şcoli superdotate, cu un cost total de 100 de milioane de euro pe care îi va lua de undeva din univers pentru că nici el nu e sigur de unde va face rost de o sumă atât de mare.

„Fiecare școală nouă va avea un preț maximal de 25 milioane de euro, cu toate costurile incluse, cu sală de sport și teren multifuncțional. De unde vin banii? Vom obține fonduri din stoparea risipei la bugetul local”, mai promite Marius Bodea.

În weekend, USR-istul a colindat cartierele din Iaşi pentru a împărţi pliante electorale cu promisiuni disperate, doar-doar prinde măcar un mandat la Palatul Roznovanu.

Bodea a identificat terenurile unde ar putea construi școlile, dar nu e sigur dacă privaţii vor fi de acord să le vândă. Este clar pentru orice ieșean care citește inepțiile de pe pliantul de 4 pagini că Marius Bodea minte şi inventează proiectele de care nici măcar el nu este sigur că pot fi realizate. Acesta promite instituții de învățământ cu bani pe care nu ştie de unde să îi adune, pe terenuri care nici măcar nu aparţin domeniului public. Dar în final speră că va reuşi.

„Am identificat de principiu aceste terenuri, iar acolo unde sunt în regim privat, le vom achiziționa fără probleme cu bani de la bugetul local. Bugetul Iașului este suficient pentru a construi aceste școli. În alte orașe din țară s-au făcut chiar exproprieri în interes public, vom rezolva fără obstacole problema terenurilor. În zonele menționate, sunt ansambluri rezidențiale în proiect sau în execuție, ai căror dezvoltatori vor fi încântați să intre în parteneriat cu Primăria pentru construirea de școli noi pe cheltuiala bugetului public. Astfel, valoarea imobiliară a cartierelor noi va crește”, scrie în pliantul electoral împărțit de Marius Bodea.

Marius Bodea vrea cu disperare să devină primar în 2024. Acesta promite fel de fel de proiecte nerealizabile, doar pentru a păcăli electoratul să îi ofere votul.

Comentarii
  • bodea cat a fost in pnl nu a facut nik decat a furat ca si chirika pe rupte ,il aduceau smecherii cu limuzina in alexandru ,paRca dupa blocuri si mergea cu nasu pe sus de parca era f in cur ,acum se da drept corect si il judeca pe chirica alta plosnita penala !

  • Eu îl votez pe acest mârlănete eșuat piride să ajungă primar la orice wc din iași dorește să-și facă birou ca să fie mai poductiv că în parlament a fost ca și inexistent pentru ieșeni –aproo pe la wc-uri când împarte afișe

  • cel mai penibil om…nu politic că el nu există în politică dar dacă vrea să candideze la primărie gîndiți-vă cît de fraieri ne văd….și el,și simion,și șoșoacă duceți-vă naibii

  • Bodea viseaza lacuste pe pereti. Vrea ( TRENURI PE SUS, MONORAIL de la Aeroport pana pe spatiul verde din TG CUCU ) cum declara. A spus ca acolo se poate face si un mic DEPOU ! :))
    – OMul asta de dragul acelui aeroport care polueaza tot spatiul aerian al Iasului, vrea sa isi plimbe plimbatorii cu avioanele, de la aeroport pana in centru.
    – Ce idee BOLNAVA, sa vii cu ditamai STALPII DE BETON in coloana prin centrul care si asa este aerisit cat de cat, bagi toti bolovanii aia de stalpi care vor fi mazgaliti de toti artisitii si mai umbla si FIERATANIILE ALEA PE SUS.
    – Niste ABERATII BOLNAVE, bai omule BODEA ! Da sa nu iti vina in minte sa faci MONORAIL din PAUN pe langa deal pana jos in BUCIUM ?
    Dar sa faci MONORAIL din Rediu pe sub deal pana in PACURARI ?
    NU te duce capul ca aceste FIERATANII cocotate pe sus ar trebui puse in locuri unde sa nu se vada.
    Pentru asta votez cu CHIRICA ! din cauza unor bolnaviciuni de ideii tampite. Auzi sa cateri un TREN FIX IN CENTRUL CIVIC !
    Lasa-te de primarie…

Adauga un comentariu