Prima pagină » Cancan ultimă oră » Promisiunea uluitoare pe care Oana Roman i-a făcut-o public fiicei sale! Mulți s-au emoționat când au văzut asta
Promisiunea uluitoare pe care Oana Roman i-a făcut-o public fiicei sale! Mulți s-au emoționat când au văzut asta

Promisiunea uluitoare pe care Oana Roman i-a făcut-o public fiicei sale! Mulți s-au emoționat când au văzut asta

15 mai 2024, 19:41,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Oana Roman are o relație cu totul și cu totul specială cu fiica sa, Isabela, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber din postările vedetei în care apare alături de copilul ei, dar și din declarațiile pe care aceasta le face mereu despre fata sa.

De asemenea, chiar și astăzi, cu ocazia Zilei Familiei, Oana Roman a făcut o postare extrem de emoționantă pe pagina personală de Instagram, despre Isabela.

Promisiunea uluitoare pe care Oana Roman i-a făcut-o public fiicei sale

Vedeta a scris mesajul pentru fiica ei într-o zi specială, făcându-i în același timp și o promisiune publică, aceea că în calitate de părinte va face tot ce îi stă în putință pentru ca amândouă să trăiască o viață frumoasă și liniștită.

„Azi e ziua familiei. Familia suntem noi două!

Iubita mea minunata! Avem atâtea vise de împlinit, atâtea bucurii de trăit, atâtea lucruri de descoperit, atâtea locuri de vizitat, atâtea zile de iubit! Îți promit că viața noastră va fi frumoasă, iți promit că voi alunga orice nor, voi dărâma orice zid, voi ocoli orice obstacol, și vom trăi frumos și senin! Existența ta e ceea ce dă sens vieții mele! Împreună cu tine totul e posibil!”, a scris Oana Roman, în dreptul unor imagini cu fiica sa.

Fiica Oanei Roman trece printr-o perioadă delicată

Nu de mult, un internaut a fost curios să afle cum se simte fiica Oanei Roman, Isabela, de când părinții s-au despărțit și bunica ei, Mioara Roman, a trecut în neființă.

Sinceră din fire, vedeta a explicat concret cum este situația, recunoscând că perioada prin care trece fiica ei este una extrem de delicată.

„Cum s-a adaptat Isa la toată situația cu pierderea bunicii și cu faptul că tatăl ei nu o caută?”, a întrebat un internaut.

„Cred că oricine își poate imagina că este foarte greu pentru un copil. Fac tot ce îmi stă în putință ca să compensez dar nu reușesc 100%. Isa nu mai este copilul vesel, calm, mereu cu zâmbetul pe buze. Nu am găsit încă un terapeut care să reușească să o facă să meargă mai departe.

Mă rog la Dumnezeu să își găsească ea puterea și bucuria, căci eu fac realmente tot ce este omenește posibil pentru ea”, a fost răspunsul oferit de Oana Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *