Teodor Cibotariu, proprietarul unui cunoscut restaurant din Iași, a făcut un anunț neașteptat pe rețelele de socializare. Tânărul antreprenor care deține Difereat&Difereat Burgers a anunțat pe Tik-Tok că vrea să închidă locația din Copou. Anunțul a stârnit un val de reacții din partea urmăritorilor și nu numai. Un episod de #PodcastBZI, unde antreprenorul prezintă povestea afacerii sale, îl puteți urmări AICI
Teodor Cibotariu, proprietarul Difereat&Difereat Burgers a anunțat, pe 31 martie 2025, pe contul de Tik-Tok, faptul că vrea să închidă locația din Copou.
„Am luat o decizie foarte dificilă, de a închide locația Difereat Burgers. Salutare, prieteni! Avem o veste foarte importantă de împărtășit cu voi. După multe momente minunate petrecute împreună, am luat o decizie foarte dificilă, de a închide locația Difereat Burgers, locația de aici, din Copou. Ultima zi în care ne puteți savura produsele, ca să zic așa, este 10 mai, deci, dacă v-au plăcut produsele noastre, ne mai găsiți în locație până pe data de 10 mai. Ne pare rău că am ajuns la decizia asta. Probabil nu a prins conceptul acesta aici, la noi. După cum vedeți și acum, locația e goală, ca în fiecare zi, de altfel. Vreau să vă mulțumim din suflet pentru sprijinul și loialitatea voastră de-a lungul timpului. E o decizie luată acum, azi, și vreau să fiu clar. Fiecare vizită, fiecare zâmbet și fiecare feedback ne-au ajutat să creștem și să devenim ceea ce suntem astăzi. Sper să ne fiți alături în aceste ultime săptămâni, să ne bucurăm împreună de preparatele noastre și să creăm amintiri frumoase. Vă așteptăm cu drag, până pe 10 mai 2025”, susține tânărul antreprenor în postarea sa pe Tik-Tok.
Proprietarul unui cunoscut restaurant din Iași a făcut un anunț neașteptat
Anunțul a stârnit un val de reacții din partea urmăritorilor și nu numai.
„Filmuleț făcut pentru hateri!, Caterincă sau …, Trist, pentru că produsele sunt top și burgeri mai buni nu găsești în Iași, Capul sus!”, au postat comentarii mai multe persoane.
Teodor, tânărul antreprenor care a adus pentru prima dată conceptul de smashed burgers sau burgeri presați/zdrobiți, la Iași, spune că a primit chiar și oferte din partea unor potențiali investitori, după ce a postat anunțul pe Tik-Tok.
„Reacțiile au fost mixte – mulți s-au speriat, alții ne-au trimis mesaje de susținere, ceea ce ne-a arătat cât de mult țin oamenii la Difereat Burgers. Am primit inclusiv câteva oferte de cumpărare a businessului, dar nimic concret sau solid. Se pare că ideea de a rămâne fără smashed burgers buni în Iași a zguduit orașul mai tare decât un cutremur. Pentru noi, e clar că mai avem multe de făcut aici și nu vrem să plecăm nicăieri”, explică antreprenorul. Acesta nu a dezvăluit motivul deciziei sale de a închide afacerea din Copou.
Teodor este antreprenor de la vârsta de 18 ani
Are doar 24 de ani, iar în ultimii șase ani a fost antreprenor. Muncește de la vârsta de 15 ani. Povestește că a lucrat în restaurantele din Iași, iar o perioadă scurtă de timp a muncit și în Anglia.
„Am început să lucrez în restaurantele din Iași când aveam 15 ani, ca ajutor de ospătar, ospătar și apoi în bucătărie. Am plecat în Anglia câteva luni, după terminarea liceului, și am muncit acolo. La 18 ani m-am întors acasă și am deschis o afacere cu narghilea, cu un prieten. Descoperisem narghileaua pe atunci și ne-am gândit că nu era în toate cafenelele, iar noi le puteam aduce în mai multe locații. Am făcut firmă în ziua aia, am cumpărat narghileaua și am început afacerea. Până la 21 de ani, am fost cu asociatul meu. Afacerea cu burgerii nu era de fapt în plan. Eu făcusem un proiect european când eram la facultate. Visul meu era să fac o rulotă cu waffles, să mă plimb prin toată țara. Dar nu a fost să fie, având în vedere toată birocrația. Am ajuns la carne de pui. Văzusem eu un concept în Dubai cu crispy de pui, burger de pui. Eu nu mâncam vită deloc, atunci. Abia de anul trecut am început să mănânc vită. O toc de două ori, ca să fiu sigur că nu rămân resturi, că astea, de obicei, deranjează și oamenii nu mai vor să mănânce vita din burgeri. Așa a început nebunia cu burgerii, după ce am pus și vită”, își amintește Teodor Cibotariu.
Tot mai mulți tineri din Iași deschid afaceri de succes. Unul dintre aceștia este Teodor Cibotariu, proprietarul Difereat&Difereat Burgers, cunoscut restaurant din Iași, care însă a făcut un anunț șocant pe rețelele de socializare.
Dacă burgerii și shaorma reprezintă un mod de viață… Bravos!