Eveniment-Social

Propunere inedită și antrenantă, în mediul virtual, venită din parte Ansamblului Artistic Profesionist Constantin Arvinte din Iași! La ce provocare este atras publicul

Publicat: 06 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Propunere inedită și antrenantă în mediul virtual venită din parte Ansamblului Artistic Profesionist Constantin Arvinte din Iași La ce provocare este atras publicul

Ansamblul Artistic Profesionist Constantin Arvinte al Consiliului Județean Iași (CJI!) Iași vine cu o interesantă și originala propunere pentru iubitorii de tradiții și folclor, în această grea perioadă!

„Dragi prieteni,
Ţinând cont de faptul că în această perioadă nu ne putem întâlni în sălile de spectacol, din cauza pandemiei de coronavirus, pentru a fi în continuare alături de voi, vom veni noi în casele voastre! Vom face acest lucru prin intermediul f9Facebook, oferindu-vă astfel posibilitatea de a petrece mai plăcut zilele în care staţi izolaţi.

Pentru a trece mai uşor prin această perioadă dificilă, vă lansăm o propunere inedită.

Începând de mâine,7 aprilie 2020 şi în fiecare zi a săptămânii, în afară de sâmbătă şi duminică, în jurul orei 15.00, vă invităm să intraţi pe pagina noastră de facebook, pentru a învăţa dansuri din zona Iaşi. Acest lucru va fi posibil prin urmărirea unor clipuri video, cu o durată de câteva minute, care conţin imagini şi explicaţii detaliate.
În fiecare zi, va fi prezentat un dans diferit.

Clipurile video vor rămâne apoi postate, astfel încât să puteţi repeta dansurile preferate ori de câte ori veţi dori.
Dacă veţi avea întrebări, vă invităm să ne scrieţi pe messenger. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

Totodată, în această perioadă vitregă, vă invităm să vă confecţionaţi fiecare câte o ie.

Când situaţia din ţară ne va permite, vom oganiza un spectacol special, >. În spectacol se va cânta piesa recent lansată de Orchestra Ansamblului, pe care aţi putut-o urmări ieri, în primă audiţie, tot pe această pagină, iar prietenii care vor învăţa frumoasele dansuri ieşene cu ajutorul programelor noastre se vor întâlni cu artiştii lor favoriţi, pentru a dansa împreună. Bineînţeles, cei care vor avea spor la cusut în această perioadă vor fi îmbrăcaţi în iile pe care le vor realiza.

Aşadar, vă aşteptăm marţi, 7 aprilie, de la ora 15. 00, pentru prima lecţie de dans!”, anunță membrii Ansamblului.

Adauga un comentariu