Actualitate

PSD a depus o moțiune simplă împotriva ministrului de Finanțe: „Virusul Cîţu a infectat economia naţională”

Publicat: 06 mai 2020
Discuții în Parlamentul României
Curtea Constituțională decide soarta moțiunii de cenzură

PSD a depus miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, o moţiune simplă împotriva ministrului de Finanţe, Florin Cîţu.

„Vă înaintăm moţiunea simplă intitulată ‘Virusul Cîţu a infectat economia naţională’, iniţiată de deputaţii grupului parlamentar al PSD. Stimaţi colegi, în orice altă ţară europeană un personaj care a dat bir cu fugiţii în plină pandemie de coronavirus şi şi-a depus mandatul, aşa cum a făcut domnul Cîţu depunându-şi mandatul de premier desemnat.

Ar fi fost scos pe uşa din dos a politicii oricărei alte ţări din Uniunea Europeană. În România, domnul Cîţu a rămas ministru al Finanţelor, se luptă cu spionii, cu extratereştrii, şi după ce i-a biruit pe toţi şi a reuşit în trei săptămâni, o lună, să pună la punct un site, am aflat cu toţii că o singură firmă a accesat credit pe platforma respectivă. Suntem obligaţi să depunem această moţiune simplă. Ministrul Cîţu trebuie demis de urgenţă şi ne propunem ca în cel mai scurt timp să fie şi adoptată această moţiune în Cameră”, a spus liderul grupului PSD de la Camera Deputaţilor, Alfred Simonis

Comentarii
  • Acest virus cu fatza de kur care trage tot felul de vanturi pe gura si care a scapat din laboratorul fuhrerului de la quatrococeni trebuie urgent, impreuna cu mentorul sau, aruncati in latrina istoriei pina nu ne distrug de tot tara.

  • Oferta noua. Activitate la calculator. Castiguri asigurate pentru o perioada de 20 de ani, dupa
    incheierea unui contract special si semnat numai cu pixul, in original, trimis prin posta. Va
    selecteaza unul dintre membrii echipei noastre, dupa ce trimiteti mesajul: ACTIVITATE
    COMPLET ONLINE, la adresa de email roxanadeac.dr@gmail.com

Adauga un comentariu