Actualitate

PSD a depus plângere la CNCD pe numele lui Klaus Iohannis: „Incită la ură și conflicte interetnice!“

Publicat: 04 mai 2020

Informație de ultimă oră. PSD a depus plângere la CNCD pe numele președintelui Klaus Iohannis. PSD acuză că Iohannis incită la ură și conflicte interetnice.

Scandalul a izbucnit după ce proiectul privind autonomia Ținutului Secuiesc a fost adoptat tacit în Camera Deputaților, iar Iohannis a acuzat PSD că a făcut un pact cu UDMR.

Comentarii
  • ia mai terminati-o odata tot il acuzati atat pe Iohannis, MANCATORI DE KKT SI DE BANI PUBLICI AI CONTRIBUABILILOR.Voi semanati ura, invrajbire nationala si dezbinare nationala NU IOHANIS. A SPUS IOHANNIS SI CARE E PROBLEMA SA FACETI ATAT SCANDAL???? ORICUM PSD E -CIUMA ROSIE/ DACA ERA VADIM TUDOR SAU CHIAR BASESCU SAU ALTUL PRESEDINTE CE SPUNEA? MULTUMIM PSD , CE TOT LATRATI ATAT LA PRESEDINTE? DAC ERA ALTUL VEDEATI VOI CUM TAIA IN CARNE VIE, IOHANNIS ESTE PREA BUN SI PREA CALM. APOI DUCETI-VA TOTI LA CNCD ADICA LA CONSILIUL NATIONAL PENTRU DISCRIMINARE CA SE REZOLVA CU PILA POLITICA SII MITA DATI MITA LA PRESEDINTE CARE INCHIDE OCHII SI ADMITE URGENT PLANGEREA VOASTRA INLACRIMATA MAI ALES CA PRESEDINTELE CONSILIULUI PENTRU DISCRIMINARE E SI UNGUR . ACEST CONSILIU ESTE UN KKT ESTE O RUSINE PENTRU ROMANIA, MAI MANACA SI BANUL CONTRIBUABILULUI, NU DAI MITA , NU AI PILA POLITICA CONSILIUL DISCRIMINARII TE VA DISCRIMINA URGENT

Adauga un comentariu