Actualitate

PSD, atac dur la adresa Ioanei Mihăilă, fostul ministru al Sănătății: „Există un cimitir care vă poate purta numele” – VIDEO

Publicat: 20 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
PSD atac dur la adresa Ioanei Mihăilă fostul ministru al Sănătății Există un cimitir care vă poate purta numele - VIDEO
Ministrul Culturii Lucian Romaşcanu a declarat că aşteaptă rezultatul unei anchete şi îşi doreşte ca TVR să nu fie implicată în scandalul eliminării punctajului juriului românesc de la Eurovision

Astăzi, 20 octombrie 2021, premierul propus Dacian Cioloș, a venit în Parlament pentru a cere votul pentru un Guvern compus din miniștrii care au obținut ieri, 19 octombrie avize negative în comisiile de specialitate.

În cadrul ședinței plenului reunit, social democrații au facut declarații dure la adresa premierului propus dar și a partidului USR.

Lucian Romașcanu declarații dure la adresa USR în Parlament

Lucian Romașcanu, liderul grupului senatorial PSD a făcut mai multe declarații dure azi, 20 octombrie 2021, în ședința plenului reunit din Parlament, cu privire la fosta guvernare a lui Dacian Cioloș dar vizând și alți membrii din partidul USR, precum fostul Ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă.

„Nu pot să nu remarc că undeva în subconștientul domnului Cioloș există o vină, fiindcă altfel nu ar fi greșit cifra. Acest lucru ar trebui să ducă la a ține momente de reculegere la fiecare ședință din Parlament. (…) Nu poți să pierzi 10 zile pentru a negocia ce nu poți negocia, pentru a aduce un Guvern aproape în unanimitate la a fi respins.

Amintirile ne chinuiesc. Domule Cioloș, ați mai condus Guvernul și ne amintim de o spirală a eșecurilor.

Doamna Mihăilă: există un cimitir care vă poate purta numele (n. r.: cu referire la numărul mare de morți Covid-19). Acum veniți și ne cereți votul”, a spus Lucian Romașcanu în Parlament.

 

Adauga un comentariu