Actualitate

PSD îl cheamă pe Ludovic Orban în Parlament: „E momentul să plătească pentru asta!”

Publicat: 03 iul. 2020
ALT=
Premierul Ludovic Orban

PSD îl cheamă pe Ludovic Orban în Parlament. Reprezentanții social-democraților anunţă, într-o postare pe o reţea de socializare, că l-a chemat pe premierul Ludovic Orban în Parlament. Social-democrații susțin că vor să primească explicații despre scandalul Unifarm. Reprezentanții PSD spun că „tunurile cu măşti” încep să explodeze, iar în România lui Iohannis și Orban, „pandemia s-a transformat în pande-mită”.

„Tunurile liberale cu măști de protecție încep să explodeze public. În România lui Iohannis și Orban, pandemia s-a transformat în pande-mită!“, se arată în mesajul transmis astăzi pe pagina de Facebook a PSD.

PSD îl cheamă pe Ludovic Orban în Parlament:

Reprezentanții social-democrații susțin că în spatele multor afaceri oneroase se află prim-minsitrul Ludovic Orban și președitnele Klaus Iohannis.

„Afaceriștii folosiți pe post de paravan se simt încolțiți și ajung să pronunțe nume. Iohannis, Orban și alți lideri liberali apar tot mai des în spatele afacerilor de sute de milioane, cu măști aduse din Turcia. Odios este că au jefuit bugetul țării cumpărând măști proaste, care nu-i protejează pe români. Și-au îmbogățit firmele de partid, dar combinezoanele n-au ajuns la medicii din linia întâi, ci zac în depozite. Au promis măști celor nevoiași, au risipit zeci de milioane de euro și nu le-au dat încă nimic!“, susțin social-democrații.

Reprezentanții PSD spun că vor fi chemați în fața comisiei parlamentare de anchetă toți cei resposnabili de scandalul Unifarm.

„L-am chemat pe Orban în Parlament să răspundă despre scandalul Unifarm și îi vom aduce pe toți cei implicați în fața comisiei parlamentare de anchetă. E momentul să plătească pentru asta!

#Guvernați, nu mai furați!”, se mai arată în mesajul transmis pe pagina de Facebook a PSD.

Directorul general al Unifarm, Eugen Adrian Ionel, este cercetat sub control judiciar de către DNA, pentru mai multe infracţiuni, între care luare de mită şi abuz în serviciu, după ce ar fi pretins 760.000 de euro de la un intermediar care reprezenta o firmă, pentru atribuirea unui contract de achiziţie de echipamente de protecţie împotriva coronavirusului.

Semanl de alarmă tars de Marcel Ciolacu în legătură cu măștile de protecție pentru persoanele nevoiașe

Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a spus că Guvernul nu le-a trimis persoanelor nevoiașe nici până în prezent măștile promise.

„Ministrul Tătaru s-a dat peste cap să plătească 50 de milioane de euro chiar din plenul Parlamentului, la moțiunea simplă. Totul a fost un nou tun, pe model Unifarm: Au spart banii țării pe o marfă care nu există!“, mai spune Marcel Ciolacu.

Liderul PSD atarge atenția că în momentul în care social-democrațiii-au obligat prin lege votată în Parlament să asigure măști gratuite pentru persoanele fără posibilități materiale, PNL a contestat-ola CCR.

„Liberalii fură cu zeci de mii de mâini și pun profitul păcănelelor inaintea grijii pentru români. Acesta este adevăratul lor program de guvernare, unul care scufundă și mai tare în loc să scoată țara din criză”, a menționat Marcel Ciolacu.

Conform preşedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică, elaborat de Guvern copiază programul de guvernare implementat de PSD. Acuzaţiile sunt extrem de grave şi vine în contextul anunţării de către Ludovic Orban a mării relansări economice.

Comentarii
  • Guvernul asta de gainari ar trebui sa plece.Motivul?Numai pentru masti ca a tinut populatia neprotejata,facand ca imbolnavirile sa creasca.Nu mai vorbesc, ca au tinut si tin in continuare economia in stagnare.

Adauga un comentariu