Actualitate

PSD: „Încetați să mai tratați educația ca pe un subiect electoral!”

Publicat: 24 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
PSD Încetați să mai tratați educația ca pe un subiect electoral
PSD

Reprezentanții Partidului Social Democrat (PSD) au lansat un mesaj prin care susțin că elevii trebuie să reînceapă școala în siguranță. Aceștia solicită membrilor Executivului să nu îi mai mintă pe români cu educația on-line.

”Copiii trebuie să meargă la școală, iar Guvernul PNL trebuie să facă tot posibilul ca anul școlar să înceapă în siguranță! Încetați să mai tratați educația ca pe un subiect electoral! Nu vă mai mințiți singuri și nu mai mințiți românii cu educația on-line. Știți bine că este imposibilă în multe zone și, chiar acolo unde se poate desfășura, studii solide arată cât de complexe și grave sunt urmările asupra copiilor.

Educația nu este un moft, ci trebuie tratată ca o prioritate, cu măsuri bine gândite și acțiuni concrete din partea autorităților. Măcar în acest caz nu lăsați totul pe ultima clipă, cum ați procedat până acum cu toate deciziile privitoare la gestionarea pandemiei! Începerea școlii privește viața a milioane de familii de români. Nu mai faceți experimente cu viitorul copiilor doar pentru că mai aveți tunuri de dat la licitații organizate în ultimul moment! Guvernați pentru Educație, NU mai furați cu dedicație!”, scriu reprezentanții PSD pe Facebook.

PSD: „Liberalii au oferit țării manipulare cinică în loc de comunicare cinstită”

Reprezentanții Partidului Social Democrat (PSD) au lansat un mesaj dur la adresa liberalilior. Aceștia îi acuză de „manipulare cinică în loc de comunicare cinstită”. PSD a menționat trei motive pentru care ei consideră că Guvernul Orban a pierdut controlul asupra pandemiei de coronaviruds.

”Liberalii au oferit țării manipulare cinică în loc de comunicare cinstită și s-au trezit că pandemia le explodează în față! PNL toacă 50 de milioane de euro pe o campanie de comunicare pe tema COVID, dar România deține acum recordul infectărilor în Europa. Au pierdut controlul asupra epidemiei, iar comunicarea lor a eșuat fiindcă:

– oricâtă reclamă ar plăti este inutilă dacă nu o probează și cu fapte, iar comportamentul lor public a devenit ANTI model pentru români;
– degeaba impun restricții, dacă nu dau și măștile promise celor nevoiași;
– este aberant să facă ședințe non-stop, dar apoi demnitarii liberali să refuze anchetele epidemiologice în țară.

Pandemia nu poate fi oprită cu vorbe goale! Guvernul PNL trebuie să treacă și la acțiuni concrete”, scriu reprezentanții PSD.

PSD: „Iohannis și PNL se cred deasupra tuturor legilor și bunului simț”

Reprezentanții Partidului Social Democrat au vorbit despre atitudinea pe care președintele Klaus Iohannis și membrii Partidului Național Liberal o au în raport cu poporul dar și cu legile din România. Aceștia consideră că liberalii „nu respectă niciuna dintre regulile impuse propriilor cetățeni, dar îi înfierează zi de zi pe români că nu sunt ascultători”. De asemenea în mesajul lansat de PSD se pune accent pe faptul că poporul și-a pierdut încrederea în autorități din cauza faptului că, atât Executivul cât și președintele s-au transformat în antimodele.

„Iohannis și PNL se cred deasupra tuturor legilor și bunului simț și se mai și laudă cu asta! Nu respectă niciuna dintre regulile impuse propriilor cetățeni, dar îi înfierează zi de zi pe români că nu sunt ascultători.

Nu respectă instituțiile statului de drept, nu pun în aplicare legile votate de Parlamentul României, nu dublează alocațiile, nu măresc pensiile, nu sprijină economia națională, nu-și respectă nici propriile reguli măcar! Singura lor grijă este față de buzunarele lor și ale apropiaților lor!

De aceea nu mai au nicio credibilitate în fața oamenilor! Cum mai au tupeul să ceară solidaritate în lupta cu virusul și răbdare în fața crizei economice, când – prin tot ceea ce fac – se comportă ca niște veritabile antimodele??!”, se arată în mesaul transmis de Partidul Social Democrat.

Adauga un comentariu