Coronavirus

Pugilistul Leonard Doroftei, în carantină în Canada: „Nu e poliţie pe stradă. E mai multă disciplină aici”

Publicat: 30 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În Canada nu patrulează oamenii legii pe străzi, iar oamenii respectă decizia de izolare în case, menţionează Leonard Doroftei. Fostul sportivul s-a stabilit definitiv în această țară în urmă cu un an de zile.

Fostul mare pugilist a relatat faptul că distanţarea socială e recomandată şi în Canada, însă fără a fi nevoie de măsuri precum aducerea armatei pe străzi.

”Toată lumea stă în casă, doar cei care lucrează în sectoare strategice mai merg la serviciu. Mulţi şi-au pierdut locurile de muncă în perioada asta, s-au închis multe afaceri, dar premierul a promis un sprijin financiar consistent pentru cei afectaţi. Se dau ajutoare şi pentru firme şi pentru cei care rămân fără serviciu. Şi d-aia sunt şi oamenii calmi, ştiu că au un sprijin în perioada asta ciudată.

(…) Nu e poliţie pe stradă. E mai multă disciplină în Canada, oamenii respectă decizia de izolare în case. Bun, marea majoritate, pentru că şi aici e un amestec de culturi, unii sunt obişnuiţi să socializeze, să iasă la soare, acum, că a venit primăvara. Probabil că în scurt timp se vor înăspri regulile”, a spus Doroftei.

Adauga un comentariu