Remedii naturiste

Pulover care provoaca mâncărimi: 3 sfaturi

Publicat: 31 dec. 2019
Pulover care provoaca mâncărime
Pulover care provoaca mâncărime

Pulover care provoaca mâncărime. Puloverele mari din materiale foarte calde (lână merino pură, lână mohair sau orice materie primă mai ecologică și mai respectuoasă pentru animale – bumbac organic) sunt esențiale în timpul iernii. Cu toate acestea, este adesea o drama atunci când le porți: puloverul poate provoca mancarimi foarte mari! Mânecile lungi, gulere devin cei mai răi dușmani… Pe scurt, este foarte incomod și insuportabil. Cu toate acestea, este fără îndoială să se renunțe pentru totdeauna la aceste pulovere moi. Din fericire, putem rezolva cu ușurință problema o dată pentru totdeauna! Iată cele mai bune sfaturi și soluții ale bunicii pentru tratarea hainelor din lână.

1) Un tur rapid în congelator

Este, evident, necesar să aveți puțin spațiu în dispozitivul dvs. pentru a putea înghesui puloverul fără probleme (nu este ușor cu rezerva dvs. de legume și carne congelată!). Puneți-l într-o pungă înainte de a-l îngheța timp de două sau trei zile. Dacă nu a fost suficient, îl puteți lăsa mai mult. Apoi așezați-l pe un umeraș, astfel încât să se încălzească la temperatura camerei înainte de a-l imbraca. Și nu vă fie teamă, nu va deteriora fibrele naturale sau sintetice. Puloverul tău mare și poncho-ul tău pufos vor rămâne, prin urmare, impecabile!

Bonus: înghețarea elimină, de asemenea, orice miros, larve de molie etc. În plus, este ideal dacă puloverele din lână și cașmir își pierd puful.

2) Pulover care provoaca mâncărime. Clătiți cu apă rece

Turnați apă rece într-un lighean și adăugați câteva picături de glicerină, îndulcitor de țesături sau balsam. Amestecați și lăsați puloverul să se înmoaie aproximativ douăzeci de minute. Scoateți-l ușor și fără să-l răsuciți pentru a nu-l deforma și uscați-l plat pe un prosop.

3) La spălare

Când spălați la mașina sau la mâna, adăugați două lingurițe de glicerină sau oțet în apa de spălare pentru a înmuia puloverul în cauză. Apoi, faceți o a doua spălare cu un program delicat sau faceți o clătire completă. Apoi, lăsați-l să se usuce plat pe un prosop. Cu aceste sfaturi naturale, puloverul tău intepator va fi în sfârșit moale. Pulover de cașmir, cardigan, eșarfă tricotată și alte pulovere tricotate nu vă vor da niciodată batai de cap!
Adauga un comentariu