Remedii naturiste

De ce ar trebui să puneți o cârpă cu oțet în vasul de toaletă

Publicat: 12 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce ar trebui să puneți o cârpă cu oțet în vasul de toaletă
Pune otet in vasul de toaleta

Pune otet in vasul de toaleta! Curățarea toaletei este o sarcină dificilă. Cu toate acestea, trebuie făcuta. Din fericire, puteți simplifica procedura prin punerea unei carpe cu oțet în vasul de toaletă.

Uneori folosim greșit înălbitor pentru a curăța toaletele, dar nu trebuie. Tot ceea ce face înălbitorul este să vă dezinfecteze toaleta și nu este deloc necesar. Ce nu face clorul? Nu vă curăță vasul de toaletă și nu îndepărtează piatra. Doriți să îndepărtați piatra din toaleta? Așa că puneți o cârpă cu oțet în vasul de toaletă.

Pune otet in vasul de toaleta!

A pune o cârpă cu oțet în vasul de toaletă poate fi soluția anti-calcar. Calcarul se dizolvă în lichide acide, cum ar fi oțetul, ceea ce nu este cazul înălbitorului. Trebuie doar să puneți puțin oțet pe o cârpă și să o puneți în vasul de toaletă. Apoi, țesutul eliberează lent componenta acidă a oțetului și varul se dizolvă. Este o soluție extrem de ușoară și este, de asemenea, mult mai ecologică.

Cel mai bun moment al zilei

Nu uitați să îndepărtați cârpa din vas atunci când doriți să folosiți toaleta. Din acest motiv, este, de asemenea, mai practic să aplicăm acest truc noaptea, deoarece folosim toaleta mult mai puțin și există suficient timp pentru ca oțetul să actioneze.

Adauga un comentariu