Remedii naturiste

Ai pus vreodată un burete în frigider? Dacă citiți acest lucru, o veți face imediat!

Publicat: 13 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ai pus vreodată un burete în frigider Dacă citiți acest lucru o veți face imediat
Pune un burete în frigider

Pune un burete în frigider! Produsele zilnice pot face uneori diferența, precum un burete. În mod normal, îl folosești doar pentru curățare, ce păcat! E un lucru la îndemână pe care îl puteți folosi pentru a vă păstra fructele și legumele proaspete mai mult timp.

Gust și textură

Fructele și legumele își pierd adesea aroma și textura atunci când le pui la frigider. Totuși, îți va plăcea să îți păstrezi fructele și legumele cât mai proaspete, așa că păstrarea lor la temperatura camerei nu este o soluție bună. Cu toate acestea, o roșie are un gust mai bun dacă o țineți în afara frigiderului. Legumele își pierd aroma și textura, deoarece absorb umiditatea din frigider. Din fericire, acest lucru poate fi ușor evitat – ați ghicit – introducând un burete în frigider!

Pune un burete în frigider. Absoarbe umezeala

Iată cum funcționează: Buretele absoarbe toată umezeala din frigider, deci aceasta nu mai este absorbita de legume. Aceasta înseamnă că fructele și legumele își vor păstra gustul optim. Nu mai trebuie să vă faceți griji pentru pierderea aromei. Soluția este atât de simplă!

Când cumpărați ouă de la supermarket, le puneti pe un raft in bucatarie sau in frigider. Deci, cum ar trebui să le depozitați acasă? Le puteți păstra la frigider sau este mai bine să le tineti afară? Avem răspunsul, dar este ceva mai complicat decât crezi. Când cumpărați ouă la supermarket, cel mai bine este să le păstrați în frigider. Dar locul lor în frigider este important!

Acest raft util în ușa frigiderului nu este cel mai bun loc pentru a vă păstra ouăle. De ce? Pentru că deschideți și închideți des ușa frigiderului. Din această cauză, ouăle sunt expuse în mod regulat la schimbări bruște de temperatură. Potrivit expertului britanic Vlatka Lake, acest lucru le poate face să putrezească mai repede. În plus, raftul ușii frigiderului poate face ca oul să se sparga atunci când îl gătești.

Adauga un comentariu