Remedii naturiste

Puneți cuiele ruginite într-o sticlă de plastic și veți vedea ce puteți face – VIDEO

Publicat: 28 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Puneți cuiele ruginite într-o sticlă de plastic și veți vedea ce puteți face - VIDEO
Puneți cuiele ruginite într-o sticlă

Puneți cuiele ruginite într-o sticlă! Cuiele vechi ruginite sunt folosite pentru ceva în sfârșit! Dacă ar trebui să aruncăm o privire rapidă la șopronul sau garajul dvs., probabil că am găsi multe cuie vechi ruginite. Nu le mai folosim pentru a stabiliza lucrurile cu un ciocan, așa că ar trebui să le aruncăm? Nu! Cuiele ruginite sunt de fapt foarte utile pentru ceva complet diferit. V-am trezit curiozitatea? Rugina pe cuiele vechi poate salva o viață.

Oxigen pentru plante

Salvați o viață? Da și nu doar o oricare! Știați că plantele din casa dvs. pot beneficia de cuie vechi ruginite? Fierul din rugină este bun pentru oxigen. Și cine poate beneficia de asta? Plantele tale! Aveți o mulțime de plante frumoase în jurul casei dvs., dar se estompează sau își pierd culoarea sau strălucirea? Atunci acest sfat vă va ajuta. Vă va salva plantele!

Puneți cuiele ruginite într-o sticlă!

Iată ce ar trebui să faceți dacă doriți să vă reciclați cuiele vechi ruginite ca „hrană” pentru plantele voastre. Ia aproximativ șase cuie vechi ruginite. Umpleți o sticlă de plastic pe jumătate cu apă. Adăugați cuiele în apă și lăsați-le să se înmoaie câteva minute. Veți vedea că apa începe încet să își schimbe culoarea. Închideți capacul și agitați-l puternic. Luați un obiect ascutit și faceti cu grijă trei găuri în sticla de plastic. Așadar, veți crea un fel de stropitoare. Apoi stropiți cu apa ruginită solul plantelor dvs. care au nevoie de ajutor. Veți observa că acestea vor fi din nou uimitoare!

Aruncați o privire la acest sfat practic implementat, împreună cu alte sfaturi practice de grădinărit, în videoclipul de mai jos:

Adauga un comentariu