Sport

Radu Drăgușin, șansă nesperată la Juventus. Leonardo Bonucci, plasat în carantină după revenirea de la națională. Anunțul italienilor

Publicat: 02 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Radu Drăgușin șansă nesperată la Juventus. Leonardo Bonucci plasat în carantină după revenirea de la națională. Anunțul italienilor
Radu Drăgușin are șanse mari să fie pe teren în "Derby della Mole"

Radu Dragușin poate profita de o nouă șansă la Juventus. Leonardo Bonucci a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus după revenirea de la națională și a fost plasat în carantină. Fundașul român a revenit în Italia imediat după ce naționala lui Adi Mutu a ratat calificarea în sferturile Campionatului European U21.
Radu Dragușin este aproape de marea lovitură. Florin Manea a anunțat la ProSport Live că va avea discuția finală cu șefii lui Juventus imediat după meciurile naționalei de tineret. România U21 a fost eliminată de la Campionatul European, deși nu a pierdut niciun meci. Radu Drăgușin nu a fost alesul lui Adi Mutu în primele două partide din Ungaria, dar a fost trimis pe teren la ultimul meci, cu Germania. Radu Drăgușin, șansă nesperată la Juventus. Leonardo Bonucci, plasat în carantină după revenirea de la națională. Anunțul italienilor:

„Leonardo Bonucci a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus după ce a revenit de la acțiunile echipei naționalei și a fost plasat în carantină”, a anunțat Juventus pe contul de twitter.

Radu Drăgușin are șanse mari să fie pe teren în „Derby della Mole”

Bonucci nu a jucat în ultima partidă a Italiei, 2-0 în Italia. Fundașul a fost însă titular în primele două partide, 2-0 în Bulgaria și 2-0 cu Irlanda de Nord.
Juventus revine în Serie A pe 3 aprilie, atunci când are programat meciul cu rivala Torino. Radu Drăgușin are șanse mari să fie pe teren în „Derby della Mole”, cu atât mai mult cu cât negocierile cu italienii sunt aproape finalizate.
Florin Manea a dezvăluit că patronul italienilor a transmis ca situația românului să fie rezolvată cât mai rapid.

„În mare parte da, semnează cu Juventus, după ce se termină cu lotul cred că voi zbura la Torino și vom avea o discuție finală, el este în ultimele șase luni, oricând poate să semneze cu oricine. Și atunci și Juventus sunt puțin circumspecți să îl bage. Dar în momentul în care va semna, eu cred că va avea mai multe meciuri la Juventus, la echipa mare.

Din ce am discutat eu, se bazează pe el, l-au pus cap de listă pentru resemnare, chiar și Agnelli a insistat, «dom’le, rezolvați situația cu Drăgușin, să știm ce facem». Deci se mizează foarte mult pe el. Acum avea și el două zile libere, trebuia să dea un examen pentru bacalureat, s-a accidentat Chiellini la naționala Italiei, a sunat Pirlo, ne-a informat imediat team managerul, pe 31 cel târziu trebuie să fie la Torino că este în lot pentru meciul cu Torino”, a declarat Florin Manea.

Adauga un comentariu