Sport

Radu Drăgușin, gata să revină în lotul lui Juventus, după accidentare. Când își va decide viitorul: „E singurul criteriu”

Publicat: 20 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Radu Drăgușin gata să revină în lotul lui Juventus după accidentare. Când își va decide viitorul E singurul criteriu
Florin Manea a dezvăluit situația contractuală a lui Radu Drăgușin și că negocierile pentru prelungirea înțelegerii scadentă în vară sunt în derulare.

Radu Drăgușin a debutat în acest sezon la prima echipă a lui Juventus, club cu care mai are contract până în vară, dar în ultima perioadă nu a mai făcut parte din lotul lui Andrea Pirlo.
Florin Manea, agentul fundașului, a dezvăluit că Radu Drăgușin nu a mai jucat recent la prima echipă pentru că s-a confruntat cu anumite probleme medicale la inghinali, pe care acum le-a depășit, și, odată cu accidentările lui Giorgio Chiellini și Leonardo Bonucci, are din nou șansa la titularizare.

„După meciul cu Albinoleffe, în care a și marcat, a avut o mică accidentare la inghinali. Am vorbit ieri cu el, a revenit la antrenamentele echipei mari. Mi-a spus că a mai simțit puțin la antrenament, dar nu e ceva insuportabil. S-au accidentat din nou Chiellini și Bonucci, așa că acum ar putea să aibă șansa de a juca din nou”, a declarat Florin Manea, la Looksport.

Ce spune Florin Manea despre situația lui Radu Drăgușin

Agentul fundașului a adus în discuție și situația contractuală a lui Radu Drăgușin. Florin Manea a dezvăluit că negocierile pentru prelungirea înțelegerii scadentă în vară sunt în derulare și, dacă Juventus îi va asigura toate condițiile pentru a continua progresul sportiv, românul va semna.

„Suntem în negocieri cu Juventus, așteptăm să vedem. Vom decide în următoarele două-trei săptămâni, dar trebuie să fim foarte atenți. Dacă nu are continuitate și nu joacă, nu va evolua cum vrei noi.
Singurul criteriu după care alegem e posibilitatea de a juca. Există interes pentru el din Germania și Anglia”, a adăugat Florin Manea.

Radu Drăgușin a evoluat în patru partide pentru echipa mare a lui Juventus în acest sezon, unul în grupele Champions League, 3-0 cu Dinamo Kiev, unul în Serie A, 3-1 cu Genoa, și două în Cupa Italiei, 3-2 cu Genoa după prelungiri și 4-0 cu Spal, în ambele fiind integralist.

Adauga un comentariu