Cancan

Radu Ștefan Bănică, avertisment pentru sora sa, Violeta. Are legătură cu ultimele ei apariții publice

Publicat: 09 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Radu Ștefan Bănică avertisment pentru sora sa Violeta. Are legătură cu ultimele ei apariții publice
Radu Ștefan Bănică și sora sa, Violeta, au o relație extrem de specială

Radu Ștefan Bănică a lansat un avertisment pentru sora sa, Violeta, deoarece nu vrea ca adolescenta să se confrunte cu situații nedorite. Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică se bucură de o carieră în plină ascensiune și le calcă pe urme tatălui și bunicului. Totodată, Radu Ștefan Bănică susține că de-a lungul timpului nu a fost ferit nici de comentariile răutăcioase venite din exterior.

Radu Ștefan Bănică și sora sa, Violeta, au o relație extrem de specială. Artistul i-a dat acesteia mai multe sfaturi importante, înainte de a intra în viața publică.

Radu Ștefan Bănică, avertisment pentru sora sa, Violeta

Radu Ștefan Bănică se bucură de o carieră în plină ascensiune. Se pare că tânărul le calcă pe urme tatălui și bunicului, astfel încât a făcut deja primii pași spre actorie și muzică. În prezent, este în primul an la master, la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, iar în paralel se ocupă și de proiectele sale, care nu sunt deloc puține, potrivit Wowbiz.

Pentru că a intrat deja în industrie, Radu Ștefan Bănică îi dă sfaturi și Violetei, fiica lui Ștefan Bănică Jr din căsătoria cu Andreea Marin. Cei doi au o relație specială, iar de-a lungul anilor s-au susținut reciproc. În timp ce fiul cel mare al artistului a intrat deja în industria muzicală și cinematografică, fiica lui pare mult mai atrasă de partea de Drept și voluntariat, în ciuda faptului că a cochetat cu lumea artistică. Violeta a mărturisit în repetate rânduri că își dorește să plece la studii în străinătate, însă de-a lungul timpului a avut mai multe apariții publice.

Tocmai de aceea, fratele ei mai mare, Radu Ștefan Bănică, i-a oferit câteva sfaturi importante. Tânărul spune că s-a confruntat cu multe probleme încă de când a intrat în această lume, motiv pentru care și-ar dori ca sora lui să nu treacă prin aceste stări. Mai mult decât atât, Radu Ștefan are numai cuvinte de laudă la adresa Violetei, despre care spune că este o adolescentă inteligentă și foarte puternică.

„Îi dau sfat să fie un pic cumpătată. E la început, nu s-a lovit de ce m-am lovit eu. Să aibă grijă, că nu e o lume atât de roz. Ea e o persoană deșteaptă, tare, puternică, dar e mică. E o fată de 16 ani. Nu știu dacă realizezi la 16 ani că te vede o țară întreagă și îți monitorizează fiecare mișcare, nealegând să faci asta, în cazul ei. Eu mi-am ales un drum public, ea încă nu. Asta i-am zis, să aibă grijă, că nu e ca în filme”, a mărturisit Radu Ștefan Bănică.

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr s-a confruntat cu hate-ul

Radu Ștefan Bănică a știut încă de la început că vrea să devină un artist cunoscut, motiv pentru care a muncit în fiecare zi pentru visurile sale.

A făcut tot ceea ce îi stă în putință pentru a-și construi o carieră de succes, iar rezultatele nu au încetat să apară. Cu toate acestea, ca oricare altă persoană publică, nu a fost ferit nici de comentariile răutăcioase venite din exterior.

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. spune că s-a lovit de astfel de reacții negative încă de la o vârstă fragedă, însă recunoaște că îl afectează destul de tare.

„Zilnic și m-am confruntat de mic. Poate de-aia nici nu-l iau atât de în serios. Mă afectează, sunt om, am și eu sentimente. Dar nu mai e ce a fost”, a mai spus tânărul artist.

Adauga un comentariu