Actualitate

Așa tată, așa fiu! Radu Ștefan Bănică este un adevărat Don Juan!

Publicat: 19 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Așa tată așa fiu Radu Ștefan Bănică este un adevărat Don Juan
Radu Ștefan Bănică este un adevărat Don Juan, acesta distrându-se într-un club renumit din București în compania unei tinere brunete

Fiul lui Ștefan Bănică, Radu Ștefan Bănică, a împlinit recent 22 de ani și a demonstrat că și în acest caz așchia nu sare de parte de trunchi. Radu Ștefan Bănică este un adevărat Don Juan, acesta distrându-se într-un club renumit din București în compania unei tinere brunete, alta decât iubita sa, Ioana Văllimărescu. Cei doi au dansat împreună, s-au îmbrățișat, iar la finalul serii, tânărul actor a plecat singur acasă.

Radu Ștefan Bănică este un adevărat Don Juan!

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică, Radu, a fost extrem de discret, până acum, în ceea ce privește viața sa personală. Radu Ștefan Bănică a preferat întotdeauna să nu discute despre relațiile sale și să evite să confirme sau să nege existența unei iubite.

Dar, totul s-a schimbat în jurul Anului Nou, când tânărul actor și cântăreț în vârstă de doar 22 de ani, a apărut în public alături de Ioana Văllimărescu, iubita sa. A distribuit o poză cu ei, pe Instagram, unde are peste 66.000 de urmăritori.

Tânăra de care este îndrăgostit este Ioana Văllimărescu, absolventă a Universității de Arte din Londra, care își promovează, la rândul ei, activitatea pe propriul său site. Cu toate acestea, Radu Ștefan Bănică a atras atenția recent după ce a fost văzut cu o altă tânără brunetă în club. Zilele trecute, Radu Ștefan Bănică a fost într-un club cunoscut din București, în compania tinerei brunete. Cei doi au dansat împreună, s-au îmbrățișat și chiar au avut o conversație privată.

În jurul orei două, fiul lui Ștefan Bănică jr. a părăsit clubul, însă nu alături de tânăra brunetă, ci singur. Radu Ștefan Bănică a luat un taxi spre casă.

Are o relație foarte bună cu tatăl său

Radu Ștefan Bănică a împlinit, pe 7 februarie, 22 de ani, iar cu această ocazie, tânărul artist a lansat oficial videoclipul melodiei „Vagabondul”. tânărul a avut parte și de două surprize deosebite, prima din partea iubitei Ioana, iar a doua din partea Violetei, sora lui vitregă. Artistul a lansat videoclipul piesei „Vagabondul”, un remake al cunoscutei melodii interpretate de Gheorghe Dinică. Videoclipul, regizat de Alexandru Nagy și produs de Niciozifarafilmare, spune povestea unui frizer ucenic ce visează cu ochii deschiși la o carieră strălucită, dar și la iubire.

Tânărul are o relație bună cu tatăl său, iar cei doi au cântat împreună, de câteva ori. Recent, Radu Ștefan Bănică a făcut câteva dezvăluiri despre tatăl său. Acesta a enumerat trei defecte ale tatălui său.

Artistul a fost foarte sincer atunci când l-a descris pe tatăl său. Acesta a spus despre actor și cântăreț că este încăpățânat, foarte realist și că e de neclintit în deciziile sale.

„Fixist, dacă e bine, încăpățânat,(…) realist la extrem. (…) Citim (n.r. întrebarea) că nu mai mănânc, nici să mă tai (n.r. sos picant). ‘Enumeră trei defecte ale tatălui tău’”, l-a descris tânărul actor pe tatăl său.

Radu Ștefan Bănică este un adevărat Don Juan, demonstrând că așchia nu sare departe de trunchi.

Adauga un comentariu