Prima pagină » Cancan » Radu Ștefan Bănică, un actor la înălțime. Tânărul și-a făcut tatăl foarte mândru

Radu Ștefan Bănică, un actor la înălțime. Tânărul și-a făcut tatăl foarte mândru

18 nov. 2021, 16:20,
BZI.ro, în Cancan

Radu Ștefan Bănică este un actor la înălțime, în pofida vârstei pe care o are. mai mult, acesta a fost printre primii admiși la UNATC. Ștefan Bănică Jr este foare mândru de reușita fiului său. Radu Ștefan este fiul artistului din căsnicia cu prima soție, Camelia Constantinescu. După divorț, custodia copilului i-a revenit mamei.

Ștefan Bănică Jr este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. La începuturile carierei, a jucat în filmul de succes Liceenii. În prezent, el este jurat în emisiunea X Factor. Înainte de căsnicia cu Lavinia Pârva, artistul a fost căsătorit cu femei celebre ca Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Din căsniciile anterioare, artistul are doi copii, pe Radu Ștefan și Ana Violeta Bănică. În plus, în urmă cu doi ani, Lavinia Pârva l-a făcut tată pentru a treia oară.

Radu Ștefan Bănică, un actor la înălțime

Anul trecut, fiul lui Ștefan Bănică Jr s-a înscris la UNATC, secția actorie. Din spusele tatălui său, acesta a fost printre primii admiși. Vedeta a postat pe Facebook un mesaj prin care exprima cât de mândru este de reușita fiului său. Pentru admitere, Radu Ștefan a fost pregătit de actrița Delia Nartea. De-a lungul timpului, tânărul a apărut în emisiuni de televiziune, singur sau alături de părintele său celebru. În trecut, a participat la show-ul Te cunosc de undeva, difuzat pe Antena 1.

Pe lângă pasiunea pentru actorie, Radu Ștefan Bănică face și modelling. După ce a postat pe rețelele de socializare poze de la un shooting, fanii l-au încurajat să continue pe acest drum. În trecut, Radu Ștefan Bănică a declarat că nu i-a fost ușor că tatăl său e celebru. Cu toate acestea, își dorește să își facă părinții mândri. Atât Ștefan Bănică Jr, cât și Camelia Constantinescu i-au dat un sfat foarte important copilului lor.

„Mi l-a dat și mama, mi l-a dat și tata: să stau în banca mea, să nu fiu o formă fără conținut și să mă distrez”, și-a amintit fiul lui Bănică Jr.

Cine este mama lui Radu Ștefan

Camelia Constantinescu, prima soție a artistului, se ține departe de ochii presei. Ea și Ștefan Bănică Jr au avut o relație timp de cinci ani. Din această poveste de iubire a rezultat Radu Ștefan Bănică. În urma divorțului, custodia copilului i-a revenit Cameliei. În emisiunea Chefi la Cuțite, tânărul a dezvăluit că a învățat să gătească de la mama sa. După divorțul de cunoscutul artist, Camelia și-a refăcut viața alături de un medic stomatolog.

Ce relație are tânărul cu sora sa

Radu Ștefan are o soră mai mică pe nume Violeta Bănică. Cei doi frați se înțeleg de minune și se sprijină reciproc. Între Radu Ștefan și sora sa este o diferență de 5 ani. În vara acestui an, cei doi au postat pe rețelele de socializare o poză în care erau împreună. În această vară, cei doi au mers în vacanță cu tatăl lor, soția acestuia, Lavinia Pârva, și fratele lor mai mic, Alexandru. Violeta este fiica lui Ștefan Bănică din căsnicia cu Andreea Marin. Numele copiilor lui Ștefan Bănică au semnificații speciale: Violeta poartă numele bunicii sale, iar Radu, pe al bunicului. Cel de-al treilea copil al lui Bănică Jr, Alexandru, a fost numit după un prieten al artistului care a decedat într-un accident rutier. În altă ordine de idei, Radu Ștefan Bănică și-a făcut părinții mândri prin tot ceea ce face și promite să fie un actor la înălțime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *