Cancan

Violeta Bănică este o adolescentă în toată regula. Cum arată acum fiica Andreei Marin

Publicat: 12 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Violeta Bănică este o adolescentă în toată regula. Cum arată acum fiica Andreei Marin
Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr este de o frumusețe rară

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr, s-a transformat spectaculos din copila cu chip angelic pe care o știam cu toții. Adolescenta urmează să împlinească 14 ani la sfârșitul lui 2021 și pare să le moștenească trăsăturile și talentul părinților ei. În prezent, Violeta este o elevă de excepție, implicată în foarte multe proiecte, iar în curând va lansa o piesă cu celebrul ei tată.

Andreea Marin se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Cu toate că a divorțat de Ștefan Bănică Jr, acesta i-a lăsat cea mai de preț amintire, și anume pe fiica sa Violeta. Anii au trecut, iar tânăra s-a transformat într-o adevărată domnișoară care este extrem de frumoasă.

Violeta Bănică, o adolescentă în toată regula

Andreea Marin și Ștefan Bănică s-au căsătorit în 2006, iar după șapte ani au decis să divorțeze. Cu toate astea, din relația celor doi a rezultat Ana Violeta, o fată extrem de frumoasă care a devenit o domnișoară în toată regula. Violeta s-a transformat într-o adolescentă de o frumusețe rară, fapt care se poate vedea din imaginile postate de mama ei. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, astfel că fiica lui Ștefan Bănică a adunat sute de comentarii pozitive la adresa ei.

Alături de imaginile postate de prezentatoarea tv este scris și mesajul „Fericirea are chipul ei”. Se poate vedea cu ochiul liber că Violeta a moștenit frumusețea părinților ei. În vârstă de 13 ani și jumătate, Violeta arată ca o adevărată prințesă: este brunetă și are ochii albaștri pe care i-a moștenit de la bunica paternă. Fanii au fost de-a dreptul încântați să vadă imaginile și au remarcat imediat cât de mult a crescut Violeta și cât de frumoasă este.

„Atât de frumoasă și prețioasă! Și Doamne, cât de mult a crescut!”, „Frumoasă mama, frumoasă fiica”, „Doamne, ce ochi are Violeta! Atât de frumosă”, „Wawww, ce mare e fetița! O adevărată domnișoară”, „Sunteți minunate”, „Vă ador mult, Violeta este superbă, dar și mama!”, „Andreea, fetița ta este deosebit de frumoasă. Felicitări. Vă ador!”, „Culoarea ochilor fetiței tale e de vis!” sunt doar câteva dintre cele peste 200 de comentarii.

Violeta vrea să devină avocat

Recent, mama ei a dezvăluit câteva detalii despre Violeta, fata pe care o are cu Ștefan Bănică Jr. Astfel, fosta „zână a surprizelor” a precizat că adolescenta se pregătește să lanseze o piesă împreună cu tatăl său. Zâna a spus de nenumărate ori că Violeta îl moștenește pe tatăl său în ceea ce privește talentul și ar putea să urmeze o carieră muzicală. Și totuși, s-ar părea că nu neapărat asta își dorește. La momentul actual, Violeta pare atrasă de domeniul juridic și și-ar dori să devină avocat.

„E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea! E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie, sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei. Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îți va răspunde că vrea să se facă avocat”, a precizat Andreea Marin.

Violeta se înțelege foarte bine cu Radu Ștefan Bănică

În privința relațiilor cu frații ei, fiica Andreei Marin se înțelege de minune cu Radu Ștefan Bănică, dar și cu Alexandru, fratele mai mic. Referitor la aceasta, chiar mama Violete spunea la un moment dat că între cei trei copii nu există conceptul de frați vitregi. Toți trei se împacă foarte bine și petrec timp împreună. Ba chiar și Radu Ștefan a mărturisit că se vede destul de des cu sora lui Violeta și chiar este în relații foarte bune cu mama ei, Andreea Marin.

„Am rămas în relații foarte bune cu Andreea, merg la ea în vizită pentru a mă vedea și a petrece timp cu sora mea Violeta. Ne înțelegem foarte bine, ne sprijinim reciproc și ne vedem foarte des la tata, unde se strânge toată familia”, a precizat Radu Ștefan cu privire la Violeta Bănică.

Adauga un comentariu