Actualitate

Radu, tânărul de 25 de ani, dispărut în mare, în Lefkada, a fost găsit mort de autoritățile elene

Publicat: 14 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Radu tânărul de 25 de ani dispărut în mare în Lefkada a fost găsit mort de autoritățile elene
Radu, tânărul de 25 de ani, dispărut în mare, în Lefkada, a fost găsit mort de autoritățile elene

Radu, tânărul de 25 de ani, dispărut în mare, în Lefkada, a fost găsăt de atutoritățile ele, însă era decedat și nu s-a mai putut face nimic pentru el. Tânărul era fiul primarului din Amărăștii de Jos, județul Dolj. Acesta a fost căutat timp de cinci zile de către oamenii legii din Grecia.

Tânărul în vârstă de 25 de ani, dispărut în mare, în Lefkada, a fost căutat timp de cinci zile fără încetare, iar din păcate acesta a fost găsit fără suflare. Fiul de primarului din Amărăștii de Jos, județul Dolj, plecase cu prietenii într-o vacanță în Grecia și a dispărut.

Radu, tânărul dispărut în mare în Lefkada, a fost găsit mort

Radu era un tânăr de 25 și a dispărut în apele Mării Egee, din prima zi de vacanță. Un prieten de-al lui a povestit că marea era foarte agitată și că Radu a mers singur în apă. La un moment dat, acesta a obosit și a strigat după ajutor. Nimeni nu l-a putut salva.

Tânărul a fost căutat timp de cinci zile de către oamenii legii din Grecia și de prieteni, însă a fost găsit astăzi fără suflare.

Părinții tânărului sunt distruși de durere

Amicii lui l-au dat dispărut și au alertat autoritățile. Familia tânărului este devastată și a sperat până-n ultima clipă că Radu va fi găsit în viață. Aceștia au plecat imediat în Grecia, să-și caute băiatul. Din nefericire, tânărul a fost găsit mort.

„Marea era extrem de agitată, au sărit în apă şi câţiva turişti, dar au renunţat repede pentru că le-a fost frică”, a spus unul dintre prietenii lui.

Familia lui Radu trece prin momente cumplite, după ce au aflat de moartea tânărului de 25 de ani. Nimeni nu se gândea că Radu își va pierde viața în vacanță.

„Era prima lui zi de vacanţă. Suntem distruşi. Speram într-o minune. Era un băiat extraordinar, respectuos şi vesel. Iubea sportul, participa la competiţii, avea mulţi prieteni. Nu ne vine să credem…”, a declarat o prietenă de familie.

Adauga un comentariu