Cultural

Radu Vâlcan a supărat-o pe Adela Popescu. Ce declarație de dragoste a putut să îi facă

Publicat: 31 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Radu Vâlcan a supărat-o pe Adela Popescu. Ce declarație de dragoste a putut să îi facă
Radu Valcan a reusit sa o supere pe Adela Popescu

Radu Vâlcan a supărat-o pe Adela Popescu după ce s-a gândit să îi facă o declarație de dragoste. Cuplul are obiceiul de a-și arăta dragostea în public, făcându-și complimente reciproce pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, de această dată, actrița a primit un compliment din partea soțului ei care nu i-a plăcut deloc.

De fiecare dată când are o oportunitate, Radu Vâlcan î-și exprimă iubirea și aprecierea față de soția sa în fața fanilor săi. A avut aceeași intenție și de această dată, când a împărtășit o fotografie a Adela Popescu nemachiată pe platformele online, însoțită de un mesaj care a provocat o reacție puternică de supărare din partea ei.

Radu Vâlcan a supărat-o pe Adela Popescu

Cu ceva timp în urmă, Adela Popescu a mărturisit într-un podcast că Radu Vâlcan a reușit să o facă să se simtă cea mai frumoasă și inteligentă femeie încă de la începutul relației lor. După 9 ani de căsătorie și trei copii, actorul continuă să o iubească la fel de mult pe soție sa, pe care o consideră persoana perfectă.

Cu dorința de a-și exprima sentimentele față de partenera sa de viață, Radu a împărtășit o fotografie pe rețelele de socializare în care actrița apare fără machiaj. Cu toate acestea, nu acest aspect a supărat-o pe Adela, ci mesajul pe care îl îngrijesc la distribuit împreună cu imaginea.

„Leșinat, rupt după coșurile și pistruii ăia de pe față”, a scris Radu Vâlcan.

Chiar dacă utilizatorii de internet s-au declarat încântați de declaratia de iubire făcută Adelei Popescu și de dragostea pe care cei doi o împărtășesc, fosta prezentatoare nu a fost la fel de fericită când a citit aceasta. Ea s-a supărat atunci când a observat că soțul ei afirmă că ea suferă de acnee. Drept urmare, Adela a luat decizia de a realiza o înregistrare pe Instagram fără a utiliza filtre, pentru a demonstra că pielea ei este curată.

Cum a răspuns Adela Popescu

Astfel, după ce a ieșit de la salonul de înfrumusețare și a văzut postarea lui Radu Vâlcan, Adela Popescu a răbufnit.

„Insist să fac această filmare. Aceasta este o filmare fără filtru pentru că vreau să trec peste jignirea publică pe care mi-a făcut-o soțul meu. El săracul a vrut să îmi facă un compliment. El îmi iubește coșurile? Care, scumpete, coșuri? Coșurile se presupune că sunt ieșite în evidență. Deci unde vezi tu aici chestii de volum?”, a zis Adela Popescu care se afla în mașină cu soțul ei.

„Ia umblă tu nemachiată, că oricum o faci tot timpul, ca să vadă lumea”, a reacționat el.

În continuare supărată, Adela a spus: „Deci eu am reținut din declarația ta de dragoste că eu am coșuri”.

Atunci, Radu Vâlcan a încercat să îi explice că a fost un cu totul alt subtext. „Păi trebuia să fie subtext, că la tine e direct text”, a afirmat ea.

„Nu te mai lega de detalii”, a venit replica lui Radu Vâlcan care a vrut să își îmbuneze soția.

„Te iubesc sau nu știu ce coșurile și pistruii. Nu, mersi, așa compliment”, a continuat Adela Popescu în filmare.

„Te legi de detalii”, a încheiat actorul.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu de mai bine de 13 ani și de 9 sunt căsătoriți. Cei doi au împreună trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian.

Adauga un comentariu