Cancan ultimă oră

Radu Vâlcan, mesaj pentru Adela Popescu din Thailanda. Ce i-a transmis prezentatorul soţiei sale

Publicat: 04 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Radu Vâlcan mesaj pentru Adela Popescu din Thailanda. Ce i-a transmis prezentatorul soţiei sale
Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz

Radu Vâlcan se află în Thailanda de câteva săptămâni, acolo unde se filmează noul sezon „Insula Iubirii”. Celebrul show va fi difuzat anul viitor. Pentru că este departe de soţia sa, prezentatorul TV i-a transmis un mesaj pe reţelele de socializare.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Vedeta de la Antena1 a plecat departe de casă pentru filmările celui mai nou sezon din „Insula Iubirii”. Dorul de casă l-a făcut pe acesta să îi transmită un mesaj soţiei sale care se confruntă în prezent cu gradele scăzute din termometre.

„Am înțeles că ninge în Romania. Ce să zic, nasol!”, a scris Radu Vâlcan pe contul de socializare, în dreptul unei fotografii în care stă pe un şezlong la soare.

La scurt timp, acesta a postat din nou imaginea, însă de data aceasta a transmis un mesaj legat de copiii săi.

„Adela Popescu, te rog să îmbraci copiii bine”, a scris Radu pe Insta Story.

Radu Vâlcan se pregătește pentru un nou sezon al emisiunii ”Insula Iubirii”

Anul trecut, castingul pentru sezonul 6 al emisiunii  a fost oprit din cauza pandemiei de coronavirus. Se schimbase şi insula la momentul respectiv. Filmările se mutaseră din Thailanda în Republica Dominicană. Acum, însă, s-a reluat totul! Preselecțiile au început deja pentru cel mai așteptat show.

Șefii de la Antena 1 nu au vrut să divulge noua locație în care se va desfășura noul sezon, însă au menționat că este complet necunoscută pentru telespectatorii de acasă. Sezonul șase se anunță a fi unul inedit, care le va prezenta telespectatorilor noi povești de dragoste, noi ispite și situații complet neașteptate, toate acestea într-un cadru diferit.

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii este nerăbdător să-i cunoască pe noii concurenți:

”Ne pregătim de Insula Iubirii. Nu știu când vom filma, astea sunt discuțiile, e situația asta pandemică și totul e relativ. Dar au dat cei din Antena anunțul că se pregătește un nou sezon, oamenii lucrează deja”, a mai spus Radu Vâlcan.

Adauga un comentariu