National

Raed Arafat a fost amenințat cu moartea

Publicat: 14 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Raed Arafat a fost amenințat cu moartea de către un individ care îl acuză de crime împotriva cetățenilor români. Mesajul lui a devenit viral.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a fost amenințat public cu moartea de către un adept al teoriei conspiraţiei care nu crede în existența noului COVID-19. Mesajul a devenit viral foarte repede și a strâns mii de reacții, unele pro, unele contra.

Autorul postării susține că Arafat ar fi „condamnat la moarte în Palestina” și că ar fi comis „crime împotriva cetățenilor români” și spune că prin depunerea jurământului militar „a primit dreptul de a ucide în numele țării și poporului român”.

„În baza articolului 55 din Constituția României , declar public :

Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina, este un terorist și datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetățenilor români (trafic de organe Mossad), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005, am primit dreptul de a ucide în numele Țării și a Poporului Român!

Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de Piatră!

Te somez să părăsești acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră!

Game over zdreanțo!”, scrie bărbatul pe Facebook.

Postarea a fost publicată pe Facebook luni seară, iar pâna marți dimineață avea deja peste 1.100 de reacţii şi fusese distribuită de peste 1.500 de ori.

Între timp, postarea a fost ștearsă sau utilizatorul a restricționat accesul persoanelor necunoscute.

Adauga un comentariu