Actualitate

Raed Arafat, reacție dură la protestele de la Parlamentul României: Acolo devin focare de răspândire a virusului

Publicat: 21 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Raed Arafat reacție dură la protestele de la Parlamentul României Acolo devin focare de răspândire a virusului
Raed Arafat a avut o primă reacție la amendat pe care Diana Șoșoacă a luat-o

În aceste momente aproximativ 1000 de persoane protestează în fața Parlamentului României împotriva adoptării certificatului verde. Raed Arafat a precizat faptul că acea zonă poate deveni un focar de răspândire a virusului COVID-19.

Vă aducem aminte faptul că protestatarii au răspuns la apelul făcut de George Simion, liderul AUR, care a anunţat această mișcate chiar de luni.

Raed Arafat este împotriva protestelor de la Parlamentul României despre care spune că a deveni un focar

Conform lui Raed Arafat, protestele din acest moment se pot dovedi adevărate focare de infecţie cu COVID-19. Acesta şi-a exprimat îngrijorarea despre faptul că sunt mulţi oameni prezenţi la proteste care sunt adepţii teoriei conspiraţiei şi care nu cred în existența virusului:

„Vorbim de cel care o să fie pentru interiorurl țării – e o necesitate pentru a stopa răspândirea virusului. E nevoie de metode pentru a stopa virusul. Parlamentul o să dezbată. Trebuie să ai anumite măsuri ca să poți păstra un echilibru. (…)

Dacă sunt cei care nu cred în măsuri… Mulți nu cred că există virusul. Acolo devin focare de răspândire a virusului. E de ajuns să fie câțiva pozitivi și răspândesc la mai mulți oameni. O persoană infectează în medie 3 oameni. Din păcate au crezut în teoria conspirației, care spun că virusul e o invenție”, a spus Raed Arafat, la Digi24.

Mii de oameni protestează împotriva certificatului verde

Protestul a pornit cu participarea a câtorva sute dar între timp s-au strâns peste 1000 de persoane. George Simion anunţa în urmă cu doar o zi despre faptul că va organiza astăzi un protest:

”Trebuie să ne primească, pentru că și vocea românilor din opoziție trebuie să se facă auzită. Am tot scris acestui Guvern, dar n-am primit niciun răspuns (…) Vom aștepta aici până când ne va primi domnul Ciucă sau adevăratul șef al acestui Guvern, Raed Arafat. Mâine va fi protest în fața Camerei Deputaților împotriva planurilor domnului Marcel Ciolacu de a implementa certificatul verde. Mâine, de la ora 9.00 va fi un mare protest la care așteptăm toți bucureștenii și toți oamenii afectați de aceste măsuri”, a spus George Simion.

Certificatul verde, motiv de controverse printre politicieni

Certificatul verde stârnește controverse şi în rândul parlamentarilor. Așadar, social democrații vor să introducă, pentru o perioadă de timp o testare gratuită pentru angajaţi. Președintele PNL, Florin Cîțu a declarat că se opune unei asemenea măsuri care ar pune în impas campania de vaccinare:

„De abia am primit variantă. Daţi-mi voie să o citesc. Punctul meu de vedere în privinţa acestor vouchere îl ştiţi foarte bine. L-am spus de fiecare dată. Nu mi se pare normal să decontăm de la buget teste pentru cei care nu vor să se vaccineze. Acesta e punctul meu de vedere, dar vreau să văd şi această variantă”, a declarat Florin Cîţu, întrebat luni la Parlament despre voucherele prin care angajaţii se pot testa pentru COVID-19.

 

Adauga un comentariu