National

Raluca de la Puterea Dragostei s-a afisat cu iubitul, dupa ce Ricardo si Adrian au facut-o praf – FOTO

Publicat: 30 iun. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Raluca de la Puterea Dragostei s-a afisat cu iubitul dupa ce Ricardo si Adrian au facut-o praf - FOTO
1

Raluca de la Puterea Dragostei a mers in urma cu cateva ore cu partenerul ei la plaja si la piscina, unde s-au si fotografiat. Mai mult decat atat, in timp ce se relaxau, Raluca, fosta iubita a lui Ricardo, s-a fotografiat tinandu-se de mana cu iubitul ei. Ba chiar fosta concurenta de la Puterea Dragostei a si pus mai multe inimioare!

Adrian si Ricardo au facut-o praf pe Raluca de la Puterea Dragostei

Este soc si groaza printre fostii concurenti de la Puterea Dragotei! Ricardo si Adrian au facut-o praf pe Raluca, fosta lor iubita.

Ricardo, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a vorbit despre relatiile intime pe care le-a avut cu Raluca, fosta lui iubita. Cei doi s-au despartit in ultima zi din vacanta pe care au petrecut-o in Grecia.

”I-ai spus lui Nelson Mondialu ca te-ai dus pentru vizualizari? Sa faci vlog cu el si sa faci bani? I-ai spus lui Nelson Mondialu ca tie ti-e rusine cu el? Ca tu nu te duci sa faci vlog cu toti boschetarii, cum tu l-ai numit in fata mea? Nu cred ca i-ai spus. Eu l-am contactat pe Nelson acum o luna si i-am spus sa facem un vlog. (…) Mi-a spus, a trebuit sa plec in State. M-am trezit in dimineata asta ca te-ai dus sa faci vlog. (…) Eu stiu toate secretele tale, ca ma ameninti cu taica-tu ca e bolnav, imi suni mama sa nu mai fac vloguri despre tine si tu a doua zi faci vlog despre mine”, a spus el.
”Te-ai folosit de mine, nu stiu si nu ma intereseaza, dar hai sa va explic niste lucruri. Raluca are o jucarie roz acasa si ce voia ea de fapt sa faca! E controlata prin telefon si voia sa-mi iau eu aplicatie din America si sa ma joc cu ea. (…) Acum, pot sa va spun ca am ramas socat cand am ajuns noi doi in pat. Mi-am facut cruce. Si eu sunt nesatul, dar ea…Doamne, nu se poate! Nu am vazut in viata mea asa ceva. Voia sa ma urinez pe ea, avea fantezii d-astea, i-am zis ca nu pot sa fac asa ceva. Dar pe cealalta parte imi zicea ca ea e sfanta”, a continuat Ricardo.

Sursa: wowbiz.ro

Adauga un comentariu