Cultural

Raluca Moianu nu este pregătită să aibă un iubit, la 4 ani de când este văduvă. „M-am înecat în muncă…”

Publicat: 01 sept. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Raluca Moianu nu este pregătită să aibă un iubit la 4 ani de când este văduvă. M-am înecat în muncă
Raluca Moianu nu dorește să se recăsătorească după ce și-a pierdut soțul și se dedică în totalitate fiicei sale, Mara.

O prezență discretă în showbiz-ul autohton, Raluca Moianu, nu este pregătită să aibă un iubit, la 4 ani de când este văduvă. Celebra prezentatoare tv a suferit enorm după pierderea soțului și își asumă rolul de femeie singură. Vedeta se dedică în totalitate profesiei și fiicei sale, de care este tare mândră. Iată ce spune Raluca Moianu despre cele mai grele momente din viața sa.

Raluca Moianu nu își dorește să aibă un iubit

Celebra prezentatoare Raluca Moianu s-a retras în ultimii ani din lumina reflectoarelor. Vedeta a renunțat la televiziune pentru a se dedica familiei și proiectelor sale de suflet. Dincolo de cariera de succes, aceasta are o poveste de viață uluitoare și ascunde suferințe greu de imaginat.

Raluca Moianu și-a pierdut în anul 2017 tatăl, iar în anul 2018 s-a stins din viață soțul ei. Dramele din viața vedetei au marcat-o enorm, astfel că aceasta nu își dorește să își mai întemeieze o familie. Fosta prezentatoare își asumă rolul de femeie singură și se bucură din plin de ipostaza de mamă.

Deși divorțase de soțul ei, Marius Ancuța, cei doi s-au împăcat de dragul fiicei lor și aveau o relație foarte bună. Raluca Moianu a vorbit recent despre suferințele sale din viața privată.

„Cumva, cred că ne îndepărtasem un pic şi aveam nevoie de o pauză ca să ne dăm seama că, de fapt, ne iubim. A fost doar un break. Ne-am împăcat şi viaţa noastră a continuat și, deşi pare o poveste tip telenovelă, probabil că destinul meu era să am grijă de el până în ultimul minut. A fost foarte complicat momentul în care s-a îmbolnăvit şi lunile acelea în care Mara l-a văzut, practic, stingându-se.

M-am înecat în muncă, aşa mi s-a părut mai simplu atunci. Dar acum sunt în echilibru, nu caut ceva. (…) Am o viaţă destul de plină, nu mă plâng de singurătate.”, a declarat vedeta.

În prezent, Raluca Moianu se dedică fiicei sale, Mara, și se declară o mamă împlniită. De momente grele în viața privată a avut parte și Emilia Ghinescu. Aceasta a trecut printr-un divorț dureros, dar și-a găsit fericirea alături de actualul partener de viață. Și fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și-a refăcut viața, dar a rămas în relații bune cu fostul soț de dragul copilului lor.

Cum se înțelege vedeta cu fiica sa adolescentă

După ce și-a pierdut soțul în urma unei boli necruțătoare, Raluca Moianu a decis să nu își mai refacă viața și s-a dedicat în totalitate fiicei sale, Mara. Aceasta are 17 ani și este de o frumusețe răpitoare. Deși mai există unele discuții și tensiuni între vedetă și fiica ei, cele două reușesc de fiecare dată să treacă peste discuțiile aprinse și se susțin reciproc.

„Mara e foarte frumoasă. E deja mai înaltă decât mine, are alură de model. Seamănă mai mult cu tatăl ei. (…) Nu am cum să mă înţeleg cu ea tot timpul. Normal, doar e adolescentă. Din fericire, am învăţat să trec peste momentele astea cu umor. (…) Mara trece în clasa a-XII-a. Nu a luat premiu, dar a încheiat anul școlar cu medie foarte bună, peste 9. Între timp, s-a răzgândit, nu mai dă la Medicină, așa cum plănuise, ca să îi calce tatălui său pe urme. S-a decis să dea la Drept, ca să devină avocat sau notar. Sper să intre și să-și aleagă ea ce dorește. Eu o sprijin indiferent de ce va alege să facă!”, a mărturisit vedeta tv.

Raluca Moianu nu dorește să se recăsătorească după ce și-a pierdut soțul și se dedică în totalitate fiicei sale, Mara. Fosta prezentatoare s-a retras din lumina reflectoarelor, dar își surprinde fanii din mediul online cu proiectele sale de suflet.

Comentarii
  • Un alt articol neinteresant si fara valuare. De fiecare data, acelasi lucru se intampla. Cate una care a ramas singura, se reindragosteste de cineva de bani gata. Cei simplii care au meserii normale ce au? Nu sunt buni de casatorie ? Care este problema Ralucai Moainu ?

Adauga un comentariu