Stiri si curiozitati

Raluca Moianu, relatie cu nabadai cu sotul care a murit. Au divortat dupa 15 ani de casnicie, apoi s-au mutat din nou impreuna

Publicat: 20 iul. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Raluca Moianu relatie cu nabadai cu sotul care a murit. Au divortat dupa 15 ani de casnicie apoi s-au mutat din nou impreuna
3

Marius Ancuta, unul dintre cei mai cunoscuti comentatori sportivi din Romania, si fost sot al Ralucai Moianu, s-a stins din viata dupa o lunga suferinta.

Marius Ancuta a murit, ieri, la varsta de 50 de ani, dupa ce a suferit o forma de cancer si a slabit considerabil in ultimele doua luni de viata. Raluca Moianu si Marius Ancuta au o poveste de dragoste destul de interesanta. Cei doi au divortat in 2013, dupa 15 ani de casnicie, dupa ce prezentatoarea TV a fost surprinsa in timp ce il insela cu un cameraman. Ulterior, ei au decis sa mai dea o sansa relatiei lor, s-au impacat si au decis sa se mute din nou impreuna, in 2017.

Vestea mortii fostului sot al Ralucai Moianu a fost data chiar de colegii de breasla, iar el lasa in urma o sotie indurerata dar si o fetita in varsta de 12 ani pe care mama ei va trebui sa o creasca singura de acum. 

Adauga un comentariu