Cancan ultimă oră

Raluca Pastramă a luat proporții. Cum a ajuns să arate soția lui Pepe

Publicat: 26 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

La spartul târgului, pe litoralul românesc, mare familie cu stare. Clanul Pascu-Pastramă, cu tot cu rudele de alte grade, s-au postat la relaxare. Bărbații cu paharele, domnița cu aripioarele.

Vorbim bunăoară despre Pepe și Raluca, alături de care s-a antamat și vărul, Alexandru Florescu. În timp ce domnii își potolesc setea din pahare parcă scoase de sub barul de la Nuba, Raluca se preocupă de cele două fetițe pe care le-a adus pe lume.

Din imaginile surprinse de colegii noștrii, paparazzi Ciao.ro, este lesne de apreciat că doamna Pascu s-a ocupat să „achiziționeze” ceva accesorii care acum câțiva ani îi erau totalmente străine. Aripioarele și celulita s-au „lipit” de corpu-i altă dată perfect, așa cum se lipește marca de scrisoare.

Ne întrebăm: Pepe ce zice oare?

Pe de altă parte, să nu fim răutăcioși. La o privire de ansamblu, Raluca Pascu se ține încă foarte bine: sânii – sâni, posteriorul – posterior, piciorul – picior. O adevărat doamnă de artist. Mai mult decât atât, suntem convinși că Pepe pune puțin preț pe plusurile corporale „câștigate” de soție, până la urmă atunci când iubirea este mare, restul sunt detalii.

Apropo de iubire, să ne amintim cât de greu le-a fost la început celor doi amorezi să-și trăiască iubirea. Scandalurile cu greutate dintre artist și fosta soție, Oana Zăvoranu, le-a cam întunecat celor doi primele întâlniri. În final, totu-i bine când se termină cu bine, iar Pepe este unul dintre cei mai fericiți bărbați de pe pământ de când o are pe Raluca alături.

„Mi-am dat seama că vreau să formez un cuplu cu ea atunci când am cunoscut-o mai bine în Spania și când am dormit ca frații și ne-am întors ca frații. Am constatat că e altfel decât restul. (…).Frumusețea relației noastre este că eu am simțit de la început că nu își dorește să iasă în față, nu își dorește să apară… Raluca se ocupă de grădiniță, ea și-a dorit să aibă ocupația ei, nu a vrut să fie soția lui Pepe și atât. Cred că orice femeie își dorește asta și cred că iorice bărbat își dorește așa ceva. Altfel, ar sta acasă și m-ar toca pe mine la cap. (…). I-am oferit tot suportul logistic și financiar, iar în momentul de față nu că mă face mândru, sunt super-mega-încântat și fericit de cum funționează lucrurile”, povestea artistul la începutul relației lor.

Adauga un comentariu