Cancan ultimă oră

Raluca Pastramă este atacată de sora ei vitregă, în plin proces de divorț

Publicat: 28 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Raluca Pastramă este atacată de sora ei vitregă în plin proces de divorț
Sora vitregă o acuză pe Raluca Pastramă că ar fi avut relații sexuale înainte de a fi cu Pepe

Loredana Pastramă, sora vitregă a Ralucăi Pastramă, face declarații șocante despre motivul pentru care cuplul ar fi stat împreună. Tânăra spune că Raluca i-a făcut farmece artistului, acesta fiind motivul pentru care ei au avut o căsnicie și au format un cuplu. Acum, spune Loredana, farmecele s-au terminat și a intervenit divorțul.

Raluca și Loredana nu s-au înțeles niciodată bine. Cele două nu sunt apropiate, iar Loredana nici nu a fost invitată la botezul fetițelor lui Pepe. Mai mult, sora vitregă a Ralucăi a acuzat-o că ar fi avut relații sexuale cu un alt bărbat cu care a rămas însărcinată de două ori, însă nu a pastrat sarcinile.

„Avea 18 ani când a fost cu primul bărbat. El mi-a spus că Raluca a avut două avorturi şi că a fost cusută. Şi-a cusut himenul ca să pară virgină. Ea cu el se întâlneau mereu. Nu am vrut să-i spun lui tata nimic, am vrut să las lucrurile aşa ca să îl las în lumea lui imaginară”, a spus Loredana.

Acum, tânăra o acuză pe Raluca de faptul că i-ar fi făcut farmece lui Pepe și că așa a ajuns să se căsătorească cu el.

„Raluca i-a făcut lui Pepe farmece, să o iubească, să îl lege de ea. Pepe este cu Raluca din cauza farmecelor, nu pentru că o iubeşte”, a declarat Loredana.

Mai mult, ea spune că a fost de față la presupusul ritual, în care Raluca a trebuit să aducă un tricou și o fotografie de-a soțului ei, dar și șapte lumânări.

„Am fost de faţă la ritual. Au dus un tricou şi o fotografie de-a lui Pepe şi șapte lumânări. Este vorba de un domn în vârstă de 55 de ani, care deschide cartea, face vrăji. Voi aduce înregistrări şi probe”, a promis cumnata lui Pepe.

Adauga un comentariu