Prima pagină » Radio » Actualitate » Raluca Pastramă, o mămică împlinită. Fosta soție a lui Pepe este mândră de cele trei fiice ale sale

Raluca Pastramă, o mămică împlinită. Fosta soție a lui Pepe este mândră de cele trei fiice ale sale

28 feb. 2023, 10:53,
BZI.ro, în Radio

Fără doar și poate, Raluca Pastramă se poate considera o mămică împlinită și se mândrește la orice pas cu cele trei fiice ale sale. Fosta soție a lui Pepe a născut-o pe Maryam în urmă cu opt luni și este fericită alături de actualul ei partener. Cu toate acestea, Raluca Pastramă susține că a suferit enorm în urma divorțului de Pepe, însă acum are parte de liniște.

Raluca Pastramă a rămas o femeie atrăgătoare cu toate că are la activ trei nașteri. Anul trecut, la scurt timp după ce a adus-o pe lume pe cea de-a treia fiică, aceasta s-a recăsătorit cu iubitul și tatăl fetiței sale, Ibrahim. Reamintim că cei doi au fost cununați de Florentin Pandele și Gabriela Firea.

Raluca Pastramă, o mămică împlinită

În urma divorțului de Pepe, Raluca Pastramă și-a refăcut viața mai repede decât s-ar fi așteptat admiratorii tinerei mămici. La scurt timp, a venit pe lume și un nou membru al familiei, o fetiță minunată pe nume Maryam, cea de-a treia fetiță a familiei. Noul său partener, Ibrahim, pare că i-a readus fericirea pe chip Ralucăi Pastramă și i-a șters definitiv toată tristețea de pe urma divorțului de artistul latino.

Acum ambii foști parteneri trăiesc o viață fericită alături de noile lor familii. Ori de câte ori are ocazia, mândră până peste măsură de copiii ei, Raluca Pastramă postează adesea în mediul online imagini cu mezina familiei, dar și cu fetele sale cele mari din prima căsătorie. Recent, și-a surprins admiratorii din mediul online cu o imagine adorabilă cu micuța Maryam, în descrierea căreia fosta soție a lui Pepe a scris un mesaj cu totul emoționant.

„Boticul meu grăsan”, a scris Raluca Pastramă în dreptul fotografiei cu fiica sa cea mică.

Raluca Pastramă a suferit după divorț

În urma divorțului de Pepe, Raluca Pastramă a traversat câteva luni în care a fost răpusă de durere. Tânăra mămică nu mai vedea o cale de scăpare din situația în care se afla, însă, fără să se gândească vreo clipă, norocul i-a surâs la scurt timp de la despărțire.

„Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Mai am nevoie de o perioadă… Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram că o umbră.

După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri pozitive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc”, spunea Raluca Pastramă în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *