Cancan ultimă oră

Raluca Podea a izbucnit! Ce spune despre comportamentul agresiv al lui Florin Pastramă: „Era ciuruit peste tot…”

Publicat: 18 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Raluca Podea a reacționat după ce a văzut imaginile în care Brigitte este agresată de Florin Pastramă, fostul ei iubit.

Raluca Podea vorbește despre comportamentul agresiv al lui Florin Pastramă! Și pe ea a bătut-o? „Era ciuruit peste tot…”

Raluca Podea vorbește despre comportamentul agresiv al lui Florin Pastramă! Și pe ea a bătut-o? Scenele violente ale căror protagoniști sunt Brigitte și Florin Pastramă au ajuns la urechile fostei iubite a bărbatului, Raluca Podea, care a avut o reacție șocantă în momentul în care a auzit că Pastramă a fost agresiv cu Brigitte, dar nu a pierdut nici de data aceasta ocazia de a da în actuala soție a fostului. Ce a putut să spună despre cele întâmplate în shaormerie?

„Cu mine nu a fost violent. Acum era ciuruit peste tot dacă îndrăznea să dea în mine. Nu a fost violent în relația cu mine. Dar, știi cum se spune: cum îți așterni, așa dormi. După faptă și răsplată. Fiecare primește ce își dorește”, a declarat Raluca Podea pentru CANCAN.RO.

Ce a declarat Brigitte despre bătaia luată de la Florin Pastramă

După ce imaginile de coșmar din care se distingea faptul că Florin Pastramă o agresa pe Brigitte Sfăt, aceasta a dat primele declarații pentru a-i lua apărarea bărbatului său. Imagini șocante din care se distinge faptul că Florin Pastramă o agresează pe Brigitte Sfăt au fost publicate de cancan.ro. După cearta monstru pe care a avut-o cu fiul ei, Brigitte Sfăt este aparent implicată intr-un nou incident șocant, de această dată însă, protagonistul fiind Florin pastramă.

O persoană sub anonimat a trimis imaginilie incredibile, ce au ajuns în posesia cancan.ro, imagini din care se observă cum Florin o agresează pe Brigitte, până când un martor intervine.

Brigitte Sfăt a infirmat existența unui act de violență și i-a luat apărarea soțului ei, intr-o declarație pentru click.ro

„Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e”, a declarat Brigitte.

Robert Sfăt, reacție dură la adresa mamei sale, după ce a fost bătută de Florin Pastramă: „De obicei, ea îl bate pe el!”

Brigitte Sfăt a intrat din nou în atenția publicului. Deși ea și soțul său, Florin Pastramă, au spus întotdeauna că în relația lor totul merge ca pe roate și nu există motive de divorț, se pare că imaginile cu cei doi din mediul online spun altceva. Ei au fost surprinși într-o ipostază mai puțin plăcută, când vedeta era agresată de Florin Pastramă într-un mod brutal. Prima sa reacție a fost de a nega tot, însă fiul ei, Robert Sfăt, a avut câteva replici dure la adresa mamei sale, cu care este în conflict de ceva timp. Acesta crede că ea a fost vinovată, determinându-l pe Florin să fie agresiv.

Imaginile cu Brigitte și Florin Pastramă au uimit pe toată lumea. Deși, de curând au sărbătorit un an de la nuntă și lasă impresia că sunt fericiți și totul merge bine între ei, se pare că există și ceva probleme în mariajul lor.

Scena a avut loc chiar în shaormeria pe care celebrul cuplu o deține în zona Fundeni și se observă cum Florin Pastramă își iese din fire, devine violent cu soția lui și se năpustește asupra ei. Din imagini se vede că Brigitte este speriată, iar după o discuție tensionată purtată într-o cameră retrasă, Florin o trage de păr și o împinge într-un colț al încăperii, după care aceasta plângea ghemuită la pământ. Bărbatul părea de neoprit și lacrimile soției sale nu îl înduplecau.

Despre acest eveniment a vorbit și Robert Sfăt

El susține că Florin Pastramă mereu a fost un bărbat calm, care a încercat să o tempereze pe soția lui, ea fiind cea care începe scandalurile și exagerează din orice. Este de părere că de această data mama sa trebuie să fi făcut ceva foarte grav, ajungând în situația de a-l face pe Florin să reacționeze într-un mod atât de violent, de obicei ea fiind cea care îl agresează.

„Mama are personalitatea ei puternică, este foarte colerică. Și nu o spun eu, o știți și voi de la televizor. Face drame și exagerează din orice. De obicei, ea îl bate pe el, deci e invers. Nu stiu ce s-a întâmplat acolo, nu e treaba mea. Florin e un băiat foarte liniștit, mereu încearcă să o tempereze și să o liniștească. Probabil că a făcut ea ceva grav, dacă a reușit să îl scoată așa din sărite”, a spus Robert Sfăt.

Adauga un comentariu