Cancan ultimă oră

Raluka a dezvăluit cele mai ascunse secrete: „Am și înșelat! Și am impresia că o să mai înșel în viața mea”

Publicat: 20 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Raluka a dezvăluit cele mai ascunse secrete Am și înșelat Și am impresia că o să mai înșel în viața mea
Raluka vedeta nu și-a expus niciodată viața personală și a preferat să țină pentru ea evenimentele importante

Raluka (32 de ani) a intrat în atenția publicului din România după participarea la „Megastar”, ediția din anul 2006. Ea s-a clasat pe locul al doilea și apoi a fost remarcată de DJ Sava, cel alături de care a lansat și primele piese în 2009: „September” și „I like (The Trumpet)”.

În trecut, vedeta nu și-a expus niciodată viața personală și a preferat să țină pentru ea evenimentele importante, dar recent a avut un moment de sinceritate și a dezvăluit cele mai neașteptate secrete, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Raluka: „Am și înșelat!”

La capitolul dragoste, Raluka este foarte discretă, dar se pare că ar avea un iubit afacerist. În ciuda acestui fapt, i-a mărturisit muzicantului Damian Drăghici că a făcut multe lucruri nebunești în numele iubirii.

„Am făcut multe tâmpenii din dragoste, sunt impulsivă. Și mai sunt în stare, îmi asum aceleași lucruri atunci când iubesc. Am și înșelat! Și am impresia că o să mai înșel în viața mea.”, a declarat solista.

Jurata concursului „SuperStar” nu s-a temut să spună în văzul tuturor că și-a înșelat foștii parteneri, iar fanii săi au apreciat sinceritatea și asumarea cu care a vorbit despre acest subiect. Ea a explicat cum ar vrea să fie viitorul partener și s-a declarat pregătită să simtă din nou fiorii iubiri, pentru că, atunci când este îndrăgostită, uită de orice altceva de dragul acelei persoane.

Artista susține că iubirea este cel mai frumos sentiment din lume

„Bărbatul ideal trebuie să fie un om bun. Avem o problemă în ziua de azi, femeile au devenit independente și puternice, iar bărbații invers. Când sunt îndrăgostită, nu mi-e foame, nu mi-e somn, e cel mai frumos sentiment din lume. E ca un drog.”, a mai spus ea.

Se pare că artista este dezamăgită de faptul că mulți bărbați din zilele noastre au uitat să se mai comporte așa cum ar trebui cu o femeie. Ea așteaptă să întâlnească pe cineva care să îi arate că nu toți oamenii sunt la fel, vrea să fie cu o persoană specială și cu suflet bun.

„Bărbatul trebuie să fie bărbat, să aibă rolul de bărbat și trebuie să fie bun.”, a exprimat ea cu vehemență.”, a adăugat vedeta.

Aceasta s-a dezbrăcat complet de secrete în momentul înregistrării interviului cu Damian Drăghici și a povestit ce simte atunci când se îndrăgostește. A spus că la fel ca oricare alt om, are și ea momente în care face alegeri greșite, dar știe să se oprească dacă simte că nu este cazul să meargă mai departe.

„Raluca atunci când iubește, iubește cu totul pentru că e Scorpion cu ascendent în Scorpion. Mă îndrăgostesc foarte repede de omul potrivit, câteodată și de omul nepotrivit, dar uite, dacă mi-a trecut, nu mă mai întoarce nimic. Sunt genul ăla de om care trage până storc tot. Și îți explic că, dacă te-ai întâlnit cu dragostea, trebuie să o prețuiești. Dar în cazul în care s-a dus, s-a dus.”, a spus artista.

Raluka: „Mi-aș dori să fiu mai mult personaj”

Raluka este conștientă de faptul că oamenii nu prea o cunosc pentru că încearcă să nu se arate vunerabilă în fața lor. Acesta este și motivul pentru care nu vorbește foarte mult despre problemele ei personale, fiindcă vrea ca publicul să o vadă mereu drăguță și optimistă, ca și cum nu ar trece niciodată prin greutăți.

„Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om și ca artist. Asta știu eu despre mine. Din păcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze. Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știu cine sunt eu. Oamenii nu mă cunosc, nu știe nimeni nimic despre mine. Oamenii nu vor să audă adevărul.”, a mărturisit Raluka.

Se pare că vedeta a încercat să construiască un personaj pe care să îl arate celor din jur, dar și-ar dori să se poată folosi mai mult de acest artificiu, astfel încât ceilalți să nu îi invadeze spațiul personal mai mult decât este cazul. Crede că publicul ar iubi-o mai mult dacă ar fi, de fiecare dată, așa cum se așteaptă ei să fie, fără să își arate și slăbiciunile.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!

Adauga un comentariu