Cancan ultimă oră

Raluka și iubitul ei, care e mai mare cu 20 de ani decât ea, s-au mutat împreună. Ce au spus părinții ei când l-au cunoscut: „El e foarte fericit”

Publicat: 03 mart. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Raluka și iubitul ei care e mai mare cu 20 de ani decât ea s-au mutat împreună. Ce au spus părinții ei când l-au cunoscut El e foarte fericit
La începutul anului trecut, artista în vârstă de 34 de ani s-a dat de gol și a mărturisit că are o relație cu un bărbat mai mare decât ea

Raluka a făcut noi dezvăluiri despre iubitul ei, care e mai mare cu 20 de ani decât ea. Cântăreața și partenerul au trecut la alt nivel al relației, s-au mutat deja împreună, iar acum ea face primele dezvăluiri despre posibilitatea de a deveni mamă.

La începutul anului trecut, artista în vârstă de 34 de ani s-a dat de gol și a mărturisit că are o relație cu un bărbat mai mare decât ea. Deși ea e foarte discretă în ceea ce privește relația ei, la radio ea a spus:

„Eu nu reușesc să mă înțeleg (cu bărbați tineri). Mie îmi trebuie mult mai în vârstă. Întotdeauna cumva am tins către cei care sunt mai în vârstă.

Pentru că reușim să ne înțelegem altfel. Cumva ei reușesc să mă înțeleagă pe mine mai bine, pentru că nu-i ușor cu mine, credeți-mă”, a afirmat cântăreața la Pro FM. Întrebată de prezentatorul Bogdan Ciudoiu care a fost cea mai mare diferență de vârstă pe care a avut-o într-o relație, Raluka a răspuns: „20”.

Raluka nu are timp acum să devină mamă

„Și a funcționat?”, a fost curios să afle realizatorul de radio. „Funcționează în continuare”, a răspuns Raluka. Bărbatul care i-ar fi cucerit inima Ralukăi s-ar numi Guy Kouris și ar deține un resort de lux în Mexic. Acesta ar fi divorțat și ar avea patru copii.

Referitor la posibilitatea de a deveni mamă alături de iubit, Raluka a explicat într-un interviu pentru Playtech că prima dată așteaptă să o vadă pe Ana Baniciu, buna ei prietenă, în această ipostază. Ea, momentan, nu are timp.

„Cu siguranță voi deveni mama la un moment dat, doar că deocamdată trebuie să avem grijă de bebeluș, să am grijă de Ana. I-am zis că prima dată trebuie să treacă ea prin toată această frumusețe de emoție și după aceea eu am timp. Am atât de multă treabă, încât nu am timp”, a spus artista, care a trecut la următorul pas al relației cu iubitul.

„Nu suntem la distanță, pentru că el s-a mutat în România. Stăm împreună chiar!”, a mai zis ea.

Iubitul Ralukăi i-a cunoscut pe părinții Ralukăi

Referitor la planurile de viitor cu iubitul, Raluka exclude căsătoria. Spune că ea nu se vede mireasă, nu are în plan să se căsătorească. „Dacă te referi la însurătoare și măritiș, nu este stilul meu. Nu am de gând să mă mărit nu cu el, nu am de gând să mă mărit. Nu m-am visat niciodată mireasă. E visul fetelor, dar nu al meu”, a mai zis ea.

Deși nu își vor oficializa relația. Raluka a ținut neapărat să îl prezinte pe iubit părinților ei.

„Da. Și el e foarte fericit și părinții mei sunt foarte fericiți”, a mai dezvăluit cântăreața pentru Playtech.

În noiembrie 2023, iubitul i-a făcut și un cadou special artistei: de ziua ei, Raluka a primit cadou o vacanță în Norvegia, unde a văzut aurora boreală.

„Cadoul de ziua mea de anul acesta a fost pur și simplu minunat. Am plecat în Norvegia, unde a fost totul magic. Am văzut aurora boreală…Deci, efectiv, a fost magic. Am primit acest cadou de la iubit, dar totodată, cumva, și de la natură”, a mai declarat Raluka, într-un interviu mai vechi.

Comentarii
Adauga un comentariu