Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ramona Bădescu va juca într-un film românesc filmat în Italia. Actrița, încântată de schimbările profesionale

Ramona Bădescu va juca într-un film românesc filmat în Italia. Actrița, încântată de schimbările profesionale

14 mai 2024, 22:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Ramona Bădescu este foarte bucuroasă de proiectele pe care le are în desfășurare. S-a întors din Italia, unde joacă într-un film românesc și este mândră de această realizare. Actrița a făcut și o comparație între începurul carierei sale și prezent, observând cât de mult s-a schimbat domeniul cinematografiei datorită tehnologizării.

Ramona Bădescu este o actriță apreciată atât în România, cât și peste hotare. După ce s-a întors din Italia, unde filmează pentru un film românesc, a acordat și primul interviu pentru Antena Stars. Vedeta a vorbit despre visurile sale, dar și despre schimbările trăite în cinematografie.

Ramona Bădescu, actriță într-un film românesc

Ramona Bădescu s-a întors de la filmările unui film românesc. Acestea au loc în Italia, iar actrița este foarte încântată de proiect. Se bucură de fiecare moment, mărturisind că munca și dedicarea sunt puncte foarte importante în cariera sa. Altfel nu vei fi mulțumit cu lucrurile pe care le ai, deoarece au fost obținute într-un mod prea simplu.

„Sacrificiul, dorința câteodată, de a avea, îți dau acea putere de a merge înainte, îți dau puterea să îți dorești. Lipsa te face să visezi, să mai vrei ceva. Când ai totul, când ai totul ușor nu te face nici măcar să mulțumești că ai. Sunt încântată că acum lucrez la Napoli și la Capri pentru un film românesc, e un alt vis al meu care s-a îndeplinit. Egregora comoara pierdută, un serial extraordinar de frumos, în care este vorba despre daci, romani, un serial istoric”, a povestit Ramona Bădescu la Antena Stars.

Ramona Bădescu are o mulțime de visuri de îndeplinit

Ramona Bădescu este o mare visătoare și recunoaște acest lucru. Actrița are multe visuri pe care dorește să le îndeplinească și se bucură de acest proces. Odată cu trecerea anilor a învățat să aibă mai puține dorințe, dar mai importante care să-i aducă satisfacție mare.

„Tot timpul, în fiecare zi, încerc să mai și realizez ce visez. Visez cu ochii deschiși. Sunt Săgetatoare, am multe visuri și alerg să le îndeplinesc. Am învățat să fac mai puține visuri, dar mai concrete și mai importante. că asta înseamnă experiența vârstei”, a adăugat actrița.

Ramona Bădescu și-a amintit de modul în care se făceau filmele la începutul carierei sale. Având o experiență vastă în cinematografie, poate să compare vremurile. La început, era nevoie ca banda să fie tăiată și apoi lipită, în cazul în care era greșită o replică, în timp ce astăzi totul este mult mai simplu.

Cu toate că tehnologia a avansat, iar producțiile sunt mult mai rapide, actrița consideră că multe aspecte au devenit false și nu se mai muncește la fel ca înainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *