Cancan

Ramona Olaru a vorbit despre infidelitatea în cuplu, în direct la TV. „Unii n-au avut nevoie de carte”

Publicat: 20 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ramona Olaru a vorbit despre infidelitatea în cuplu în direct la TV. Unii n-au avut nevoie de carte
Ramona Olaru a vorbit, in direct, despre infidelitate

Ramona Olaru se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate asistente TV de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, intrând în sufletele acestora prin prisma carismei, dar și a sincerității sale.

Un moment de sinceritate a avut și recent, atunci când în cadrul matinalului unde este asistentă, a fost prezentă o invitată care a vorbit despre infidelitatea în relații. Ei bine, Dani Oțil a intervenit în discuție și a precizat chiar că a vrut să lanseze o carte pe baza acestui subiect, mai precis despre cum să îți prinzi partenerul sau partenera în fapt.

Specialista i-a recomandat prezentatorului TV să o lanseze, căci sigur ar avea succes, însă Dani a explicat că acum are o familie, este căsătorit și nu mai e la vârsta și în situația de atunci.

Ramona Olaru a vorbit despre infidelitatea în cuplu

Totuși, la rândul său, și Ramona Olaru a intervenit în discuție, spunând că unele persoane nu au nevoie de carte pentru a-și da seama că sunt înșelate. Blondina s-a dat chiar ea ca exemplu, recunoscând astfel, într-un mod subtil, că a fost înșelată de bărbații din viata ei. De precizat este că, dezvăluirea ei vine la scurt timp după ce au apărut zvonuri potrivit cărora, l-a prins în fapt pe Cătălin Cazacu.

„Ramona Olaru: Unii n-au avut nevoie de carte (n.r. să-și dea seama că sunt înșelați). Când mai aveți subiecte de genul să mă puneți pe mine pe plasmă, la exemplu.
Dani Oțil: La așa da sau nu?
Ramona: La așa nu, dar și la așa da.”, a fost discuția dintre cei doi, în cadrul matinalului.

Ce spune Ramona Olaru despre relația cu fostul ei iubit

La scurt timp după zvonurile legate de infidelitatea lui Cătălin Cazacu, Ramona Olaru a ieșit public și a vorbit despre asta, fără a da însă detalii, explicând că nu dorește să mai vorbească despre fostul partener, dar nici să mai fie asociată cu acesta.

”Nu știu cine este acest om și cine este această persoană care apare cu el prin ziare, deci nu știu ce să vă spun. Nu cunosc personajele despre care mă întrebați. Eu timp de un an și jumătate am trăit într-un fel de simulare, ceva program camera ascunsă. Prefer să mă concentrez pe prezent care este minunat”, a declarat Ramona Olaru, conform  Playtech.

Chiar dacă nu o recunoaște ca iubită oficială, Cătălin Cazacu și Elena au petrecut Paștele împreună, într-o stațiune turistică din România, fiind plecați la drum cu mașina Elenei. Una deloc ieftină, un Porsche achitat de bărbatul neamț despre care vă informam mai sus. Relația lor a fost condirmată chiar de cei doi, indirect, pe rețelele de socializare, postându-se din același loc, în același timp.

Adauga un comentariu