Cancan ultimă oră

Ramona Olaru, primele declarații după ce s-a zvonit că ea și Cătălin Cazacu s-au despărțit din cauza infidelității. Abia acum a avut puterea să vorbească

Publicat: 19 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ramona Olaru primele declarații după ce s-a zvonit că ea și Cătălin Cazacu s-au despărțit din cauza infidelității. Abia acum a avut puterea să vorbească
Ramona Olaru a spus tot adevărul, după ce s-a zvonit că ea și Cătălin Cazacu s-au despărțit din cauza infidelității

Mai bine de un an, atât s-au iubit Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, timp în care au bifat multe vacanțe peste hotare, o cerere în căsătorie, stat sub același acoperiș, planuri de nuntă puse la punct și chiar dorința comună de a deveni părinți de fată.
Doar că relația lor de iubire a avut multe suișuri și coborâșuri încă de la început, iar asta a dus, în cele din urmă, la o separare definitivă.

Ramona Olaru a dat uitării trecutul amoros

Ruptura celor doi, deși și-au trăit iubirea în văzul lumii, a fost discretă și declarațiile pe baza acestui subiect nu au curs nici de o parte, nici de alta.

Doar că speculațiile au venit pe bandă rulantă, iar unele dintre ele au fost legate de faptul că despărțirea s-ar fi produs din cauza infidelității. Acum, însă, deși a preferat să nu vorbească despre cele întâmplate, după ce s-a zvonit că a fost înșelată, Ramona Olaru a avut o primă reacție pe subiect.

Întrebată dacă este sau nu adevărat ceea ce se vehiculează, asistenta TV a mărturisit că preferă să dea uitării trecutul și să se concentreze pe ceea ce îi oferă prezentul.

Blonda nu mai vrea să audă de Cătălin Cazacu ori de oamenii din jurul acestuia.

„Nu știu cine este acest om și cine este această persoană care apare cu el prin ziare, deci nu știu ce să vă spun. Nu cunosc personajele despre care mă întrebați. Eu timp de un an și jumătate am trăit într-un fel de simulare, ceva program camera ascunsă. Prefer să mă concentrez pe prezent care este minunat”, a declarant Ramona Olaru, conform Playtech.

Cătălin Cazacu se apără public

De cealaltă parte, prezentatorul, pus în fața speculațiilor, a preferat să fie în continuare discret cu viața sa personală și să comenteze doar ironic sau superficial totul.

Cazacu spune că statutul de bărbat nu-l lasă să comenteze astfel de situații, menționând însă că, cel mai probabil, merită toată această atenție care i se dă, chiar dacă, ba se spune că a fost infidel, ba lumea-l cuplează cu fel și fel de femei celebre sau mai puțin cunoscute.

„Ca bărbat am datoria să nu comentez genul acesta de subiecte. Ce să zic, mă gândesc că ceva am făcut de merit atâta atenție”, a declarat Cătălin Cazacu, notează Ego.ro.

Adauga un comentariu