Cancan ultimă oră

Ramona Olaru, anunț neașteptat pe interent, după ce Cătălin Cazacu a dat detalii despre nuntă: „Asta da scurtătură spre dezastru”

Publicat: 21 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ramona Olaru anunț neașteptat pe interent după ce Cătălin Cazacu a dat detalii despre nuntă Asta da scurtătură spre dezastru
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează unul dintre cele mai neașteptate cupluri din showbiz-ul românesc

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează unul dintre cele mai neașteptate cupluri din showbiz-ul românesc. Trăiesc o frumoasă, intensă și năbădăioasă poveste de dragoste, spunem asta pentru că nu doar o dată s-au despărțit.

Din fericire, după fiecare ceartă cei doi au reușit să-și găsească drumul înapoi spre celălalt, iar acum vorbesc chiar de nuntă, dar și de copil! În ciuda acestor lucruri, asistenta TV a luat pe toată lumea prin surprindere cu ultimul mesaj postat pe contul ei de Instagram.

Ramona Olaru, mesaj cu subînțeles pentru Cătălin Cazacu? Ce a postat pe internet?

Vedeta de televiziune este foarte activă pe rețelele de socializare și nu se sfiește să le dea fanilor detalii cu privire la viața ei privată.

Chiar dacă la început a dorit să-ți țină relația cu Cătălin Cazacu departe de ochii curioșilor, iată că acum se afișează cu el ori de câte ori are ocazia. Recent, aceasta le-a arătat fanilor inelul de logodnă cu care și-ar dori să fie cerută în căsătorie, iar Cătălin Cazacu a confirmat că acest moment o să vină cât de curând, ba chiar a vorbit și despre copil. Astfel că fanii au rămas mască după ultimul mesaj postat de Ramona Olaru pe contul ei de Instagram.

În urmă cu câteva ore, blondina a distribuit un mesaj total neașteptat la InstaStory, iar unii dintre internauți se gândesc dacă nu cumva este, de fapt, un mesaj cu subînțeles adresat chiar iubitului ei:

„Întâi ne îndrăgostim și apoi aflăm adevărul- asta da scurtătură spre dezastru”, se arată în postarea asistentei TV.

Cătălin Cazacu, detalii despre nunta cu Ramona Olaru și despre copil

Prezentatorul TV a făcut dezvăluiri neașteptate, după ce Ramona Olaru a dezvăluit pe rețelele de socializare care va fi inelul ei de logodnă. Asistenta TV nu are deloc gusturi ieftine, ba chiar i-a transmis indirect iubitului ei că vrea să-i pună pe degetul inelar o superbă bijuterie cu un mare rubin și multe diamante veritabile.

Pentru Cătălin Cazacu se pare că nu este nicio problemă, însă blondina va trebui să mai aștepte până când vor face și acest pas. Totuși, căsătoria se va întâmpla, spune acesta, ba chiar va urma și un bebeluș!

„Mă bagă la cheltuială, și-a găsit ea deja inelul! Dar, cu cât așteaptă mai mult, cu atât mai bine, nu? O să apară și inelul, fiți fără griji!(…) Și nunta! Așa să ne ajute Dumnezeu!(…) Da…categoric! (n.r. își dorește un copil cu Ramona). Acum știi cum e vorba aia: orice să fie, numai băiat să fie ”, a declarat Cătălin Cazacu.

Adauga un comentariu