Actualitate

Ramona Olaru, însoțită de fostul iubit la nunta lui Dani Oțil. Ce relație este între blondină și Cuza

Publicat: 31 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ramona Olaru însoțită de fostul iubit la nunta lui Dani Oțil. Ce relație este între blondină și Cuza
Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu au fost împreună la nunta colegului de trust

Ramona Olaru a fost însoțită de fostul iubit, Cuza de la Noaptea Târziu, la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu care a avut loc în weekend. Acum, la doi ani de la cununia civilă, matinalul de la Antena 1 și soția sa au pășit în fața Altarului. Cum era și firesc, de la eveniment nu putea lipsi tocmai asistenta de la Neatza, blondina Ramona Olaru.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au pășit în fața Altarului, la mai bine de doi ani de la cununia civilă. Matinalul de la Antena 1 și soția lui și-au jurat iubire la Mănăstirea Cașin, apoi s-au bucurat de petrecere pe malul lacului Buftea. Au avut o nuntă ca-n povești, alături de familia lor și prietenii apropiați. Bineînțeles că echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani nu a putut să lipsească de la marele eveniment din viața prezentatorului TV. Iar printre invitați s-au numărat Ramona Olaru și fostul ei iubit.

Ramona Olaru, însoțită de fostul iubit la nunta lui Dani Oțil

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au avut o nuntă ca-n povești pe malul lacului Buftea, unde au petrecut până-n zori alături de familie și de prietenii apropiați. Echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani nu a putut să lipsească de la marele eveniment, așa că toți colegii de breaslă ai lui Dani s-au prezentat la datorie, potrivit Cancan.ro.

Printre ei, Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu. Se știe, deja, că între cei doi a existat o istorie amoroasă și nimeni nu se aștepta să-i mai vadă împreună. Asistenta TV și artistul au avut o lungă relație, cu suișuri și coborâșuri, cu multe certuri și împăcări. Într-un final, și-au spus adio definitiv, apoi fiecare și-a văzut de drumul său. Chiar Ramona Olaru povestea, la un moment dat, că nu poate să fie prietenă cu un fost iubit. Vedeta spunea că a rămas în relații de colegialitate cu solistul de la Noaptea Târziu.

„Avem o relație de colegialitate. Acum la un an și jumătate de la despărțire, putem conviețui, dar nu putem vorbi în afara platoului. Dacă în perioada în care tu ai fost foarte aproape de mine nu ai avut lucruri bune și normale, în legătură cu mine, cu siguranță de atunci n-o să ai. Am chestia asta, ce-a fost în trecut, de ce să mai car după mine în ceea ce vreau să formez în continuare? Gata, a închis la pâine”, a povestit Ramona Olaru, recent, într-un podcast.

Ramona Olaru și Cuza au făcut pace

Puțini sunt cei care se așteptau să-i mai vadă împreună pe Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu, fie și la aceeași masă. Cei doi au făcut pace și au uitat de toate clipele mai puțin frumoase din fosta lor relație. Au reușit să dea mâna și să meargă mai departe, în ciuda gurilor rele. Chiar și așa, mulți au fost cei care au rămas surprinși să vadă că blondina încă păstrează legătura cu artistul.

Aceasta l-a filmat pe Cuza, apoi a postat imaginile pe Instagram, unde a stârnit multe semne de întrebare. Ce-i drept, nu se știe dacă există vreo șansă de împăcare între cei doi foști iubiți, însă, niciodată să nu spui niciodată! „Bravo, ai stil”, i-a spus Ramona lui Cuza, iar acesta i-a zâmbit subtil.

Adauga un comentariu