Cancan ultimă oră

Ramona Olaru se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit asistenta TV: „Când credeai că nimic nu mai poate fi rău”

Publicat: 03 dec. 2022

Ramona Olaru se confruntă cu probleme de sănătate

Când credea că o să aibă parte de un început de weekend liniștit, Ramona Olaru s-a trezit cu probleme de sănătate, asta pentru că a lovit-o răceala atunci când se aștepta mai puțin. Asistenta TV a dezvăluit în mediul online că ar merge la farmacie, asta pentru a se asigura că va scăpa mai rapid.

Ramona Olaru este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate asistente TV de la noi din țară. Vedeta a întâmpinat o problemă încă de la primele ore ale dimineții și le-a împărtășit-o fanilor pe rețelele de socializare.

„Când credeai că nimic nu mai poate fi rău sau nimic mai rău nu mai poate veni, te mai lovește și răceala. Fără voce. Acum fug la farmacie.”, a declarat Ramona Olaru pe rețelele de socializare.

Ramona Olaru a rămas fără voce

Ramona Olaru este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, iar acolo asistenta TV împărtășește fiecare moment din viața ei cu diferite postări, dar și cu mesaje. De această dată le-a dezvăluit fanilor că starea ei de sănătate nu este deloc bună.

Încă de la primele ore ale dimineții, Ramona Olaru a constatat că a rămas fără voce din cauza răcelii. Asistenta TV și-a anunțat urmăritorii că va încerca să se trateze cât mai rapid pentru a fi într-o stare mai bună.

Tags:Adauga un comentariu