Actualitate

Ramona Prodea, soția lui Jorge, arată impecabil în bikini la vârsta de aproape 50 de ani

Publicat: 21 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ramona Prodea soția lui Jorge arată impecabil în bikini la vârsta de aproape 50 de ani
Între Jorge și soția sa, Ramona Prodea, este o diferență de vârstă de 10 ani

În pofida faptului că are aproape 50 de ani, Ramona Prodea, soția lui Jorge, nu-și arată deloc vârsta reală, blonda fiind într-o formă de zile mari. Cei doi sunt căsătoriți de 9 ani și au împreună un băiat, David, care are 5 ani. Zilele trecute, Jorge a publicat pe contul de socializare o poză cu soția sa în bikini, la care a primit numeroase reacții.

Artistul Jorge, în vârstă de 39 de ani, și soția lui, Ramona Prodea, care este cu 10 ani mai mare, sunt căsătoriți din anul 2013. Cuplul are împreună un fiu, David, în vârstă de 5 ani. Din prima căsnicie cu Alina Crăciun (acum Laufer), Jorge mai are o fată, Karina, în vârstă de 13 ani. La rândul ei, dintr-o relație anterioară, Ramona are o fiică, Ilinca, în vârstă de 20 ani.

Ramona Prodea, soția lui Jorge, arată impecabil la vârsta ei

Soția lui Jorge, blondina Ramona Prodea, are o siluetă impecabilă în costum de baie, în pofidfa faptului că are aproape 50 de ani. Recent, în mediul online, Jorge a publicat o fotografie cu Ramona în costum de baie.

„Abia am convins-o să facă poza cu mine în costum de baie. Dați cu ❤️”, a scris solistul în mediul online.
„Superbă soția ta!”; „Arată bestial”; „Uuhhm ce cuplu sexy sunteți”; „E păcat să stea ascunsă, e prea frumoasă, și arată bombă”; „Un cuplu foarte frumos!”; „Sunteți un cuplu de invidiat!”; E foarte frumoasă! O admir foarte mult!”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile postării.

Între Jorge și Ramona este o diferență de vârstă de 10 ani.

„Noi am avut și avem în continuare o poveste foarte interesantă, eu și soția mea. Mulți au bârfit-o. Dar, când găsești un om care te înțelege din cap până în picioare, când ți-e bine și când ți-e rău, când simți o conexiune puternică, nu mai contează ce spun ceilalți. Nu mai contează nimic. Noi am ales să ne trăim viața în universul nostru. Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți. Nu mă mai interesează demult dacă fac bine sau rău în ochii altora”, declara artistul în emisiunea „La Măruță”.

Ce spune Jorge despre diferența de vârstă dintr el și soție

„Impedimentul este doar în mintea și în preconcepția noastră. Inițial am avut o reținere, însă viața mi-a demonstrat că am făcut cea mai bună alegere și, după ani de zile conștientizezi că nici măcar nu a fost alegerea ta, ci așa a fost planul divin. David bătea din picior acolo unde era el și ne șoptea: «Haideți fraților, combinați-vă că vreau să vin»”, mai spunea Jorge în urmă cu ceva vreme.

„Relația noastră a fost una de business la început. Nici nu se punea problema de a fi împreună, dar să ne mai și căsătorim. Uite că am ajuns unde nimeni nu credea că vom ajunge, cu mai multă iubire, respect și recunoștință că ne-am întâlnit și am creat o familie. Cred că iubirea necondiționată și respectul stau la baza unei relații solide”, a mai spus artistul atunci.

Adauga un comentariu