Sport

Răsturnare de situație. Dinamo nu poate juca pe Arena Națională cu Viitorul. Mesajul Primăriei Capitalei

Publicat: 18 oct. 2019

Dinamo a vrut să organizeze meciul din etapa a 14-a, prima a returului sezonului regulat, contra celor de la Viitorul, programat duminică, 27 octombrie 2019, de la ora 20:30, pe Arena Națională.
Oficialii clubului își făcuseră planuri legate de acest meci, mai ales după umilința din vară, de la Ovidiu, când au pierdut cu 0-5.

Motivul pentru care Dinamo nu mai poate juca pe Arena Națională

Numai că, între timp, diriguitorii roș-albilor au fost înștiințați că nu mai au voie pe Arena Națională. În aceste condiții, elevii lui Dusan Uhrin jr vor reveni pe vechiul stadion situat în șoseaua „Ștefan cel Mare”, pentru a bifa duelul cu trupa lui Gică Hagi.
„Partida contând pentru etapa a 14-a din Casa Liga 1, dintre FC Dinamo București și FC Viitorul Constanța, programată pentru ziua de 27 octombrie 2019, ora 20:30, se va disputa pe stadionul Dinamo din șos. Ștefan cel Mare, deși, inițial, fusese stabilită să se dispute pe Arena Națională.
Primăria Municipiului București a informat clubul gazdă că, urmare a unor lucrări obligatorii ce trebuie efectuate la stadion, după partida dintre selecționatele României și Norvegiei, nu mai poate pune la dispoziție cel mai mare stadion al țării, în data de 27 octombrie”, se arată într-un comunicat postat de către cei de la Liga Profesionistă de Fotbal.loading...

Adauga un comentariu