Local

Răsturnare de situație în cazul Felecanu. Ce informații incendiare sunt dezvăluite de avocatul Cuculis: „Noua expertiză în cauză a scos la iveala minciuna inculpatului”

Publicat: 11 ian. 2024
_____ Vizualizări 8 Comentarii
Răsturnare de situație în cazul Felecanu. Ce informații incendiare sunt dezvăluite de avocatul Cuculis Noua expertiză în cauză a scos la iveala minciuna inculpatului
Noi detalii din anchetă

Avocatul Adrian Cuculis dezvăluie noi detalii din ancheta privind uciderea Monicăi Cioată. Se pare că bărbatul ar fi folosit un pantof pentru a imprima o urmă de talpă, în încercarea disperată de a înscena o sinucidere.

Așadar, avocatul Sebastian Felecanu s-ar putea alege cu o condamnare la închisoare pe viață.

„Răsturnare de situație în cazul Felecanu de la Iași, acolo unde avocata Monica cioată a fost aruncată de la geam. Noua expertiză în cauză a scos la iveala minciuna inculpatului. Credeam că este foarte posibil ca după ce avocata a fost aruncată de la geam, Felecanu să fi folosit un pantof de-al acesteia pentru a imprima o urmă de talpă în interiorul imobilului pe pervaz, ca și cum aceasta s-ar fi sinucis (aceasta din urma este concluzia rezonabilă pe care o putem trage).

Noua expertiză arată că primul expert a fost în totală eroare atunci când s-a exprimat că pe marginea pervazului ar exista urma pantofului cu care a fost găsită la parter Monica Cioată. Motiv pentru care a subliniat chiar necesitatea eliminării acestei concluzii și a întregului raport inițial întocmit. Noul expert arată foarte clar că urma de pe geam ce pretins ar fi fost a Monicăi Cioată în realitate nu aparține pantofilor cu care a fost găsită în fața blocului ci a unei alte încălțăminte .

Pe parcursul audierilor Felecanu a susținut în mod constant că Monica Cioată s-ar fi aruncat iar acesta ar fi încercat să o salveze și nu a reușit. Această nouă urmă traseologică îl contrazice total pe Felecanu și îl duce mai aproape de o posibila condamnare pe viață”, a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Cazul Felecanu rămâne în istorie, chiar dacă avocatul face orice ca să scape de după gratii

Reiterăm cum Sebastian Felecanu a uimit magistrații cu tupeul de care dă dovadă întotdeauna și formulează diferite cereri pentru a ajunge în fotoliul său comod de acasă. Dar lucrurile se întâmplă într-un mod corect și nu în favoarea lui. Anchetatorii au respins înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestării preventive la domiciliu în data de 12 septembrie 2023.

„În baza art. 362 Cod procedură penală raportat la art. 208 alin. Cod procedură penală, cu referire la art. 207 alin. 4 Cod procedură penală și art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, menține măsura arestării preventive a inculpatului FELECANU SEBASTIAN, în prezent aflat în Penitenciarul Iași, trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, prevăzută de art. 188 al.1– art. 189 al. 1 lit. g Cod penal, raportat la art. 199 al. 1 Cod penal. În temeiul art. 242 alin. 2 Cod procedură penală, respinge, ca nefondată, cererea formulată de inculpat, privind înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu”, au transmis judecătorii în data de 12.09.2023.

Ce s-a întâmplat atunci

Vă reamintim că totul s-a întâmplat în seara de vineri, 18 iunie 2021, când victima, avocata Monica Cioată, și iubitul acesteia au participat la petrecerea ocazionată de o nuntă, la restaurantul Elysium. Cu acel prilej, o angajată l-a observat pe Felecanu certând-o pe victimă, țipând și gesticulând nervos cu mâinile, de sus în jos, însă fără a o agresa fizic. La ora 03:23, cei doi au plecat împreună de la petrecere, ținându-se de mână.

La ora 04:04:10, mașina condusă de Monica Cioată a ajuns în parcarea blocului situat pe strada Sărăriei, nr. 6. Conform cercetărilor de la faţa locului, victima a fost găsită în rochia de la nuntă, dar încălțată cu o pereche de pantofi sport, în condiţiile în care la petrecere a fost în pantofi cu toc. Au rezultat indicii că ea voia să părăsească locuinţa din cauza agresiunilor exercitate de avocatul ieșean. Din raportul medico-legal de necropsie a rezultat că Monica ar fi fost sugrumată de autor, aceasta prezentând echimoze şi excoriații la nivel cervical, produse prin loviri cu mijloace contondente sau comprimare prin mijloc contondent (mână), agresiuni ce au determinat o stare de semi-conştienţă sau inconştienţă a victimei.

Comentarii
  • Să-i dea pe viață animalului!!!! Un jeg ordinar, un porc tupeist și obraznic cu aere de interlop, un limbric, o scursură din stația de epurare.

  • In primul rând nu exista nici o noua expertiza . Dar acest avocat minte și încearcă sa influențeze noua expertiza. Cred ca are o imaginație foare bogata . Ar trebuii sa se gândească ca s a dus a descălțat persoana decedata a pus urma pe pervaz și a dus din nou papucul jos 😂😂😂 acest curulis Înșeală persoanele luând bani fără sa se mai prezinte la proces. Nici măcar nu cunoaște dosarul.

  • In primul rând nu exista nici o noua expertiza . Dar acest avocat minte și încearcă sa influențeze noua expertiza. Cred ca are o imaginație foare bogata . Ar trebuii sa se gândească ca s a dus a descălțat persoana decedata a pus urma pe pervaz și a dus din nou papucul jos 😂😂😂 acest curulis Înșeală persoanele luând bani fără sa se mai prezinte la proces. Nici măcar nu cunoaște dosarul. Curulis mincinosul

  • Sa ti dea sa putrezesti in puscarie si sa ti faca aia curu darabana acolo. Sa ai la tine multe creme, ca o sa ai nevoie !

Adauga un comentariu