Cancan ultimă oră

Răsturnare de situație în procesul Mirela Vaida – agresoarea de la Acces Direct. Instanța a decis!

Publicat: 23 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Răsturnare de situație în procesul Mirela Vaida  agresoarea de la Acces Direct. Instanța a decis
Multă vreme, vedeta de televiziune a spus că s-a simțit în pericol, și-a simțit viața în pericol și s-a temut că își va lăsa copiii fără mamă

Mirela Vaida așteaptă să se facă dreptate în procesul cu femeia care a intrat peste ea în platoul Acces Direct și a atacat-o cu un bolovan.

Prezentatoarea tv a primit o veste bună și una proastă în acest caz. Instanța a decis începerea procesului Antoanelei, însă nu pentru tentativă de omor, așa cum a cerut Mirela Vaida, ci pentru alte fapte.

Lovitură pentru Mirela Vaida în procesul cu agresoarea de la Acces Direct

Instanța a admis propunerea procurorilor de a o judeca pe femeia respectivă pentru alte infracțiuni, și nu pentru tentativă de omor, așa cum au cerut avocații Mirelei Vaida. Este vorba despre: ultraj contra bunelor moravuri, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și violarea sediului profesional.

(…) În baza aceloraşi dispoziţii legale, constată legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpata G. A – J”, au decis magistrații.

Această decizie nu a mulțumit-o pe prezentatoarea tv care a încercat, prin reprezentanții săi, să le arate judecătorilor că a fost în real pericol de moarte. Reamintim faptul că în urmă cu câteva luni, în timpul emisiunii Acces Direct, o femeie a intrat în platou și a aruncat cu un bolovan spre prezentatoare.

Din fericire, Mirela Vaida a avut prezență de spirit și s-a ferit la timp, astfel evitând o tragedie.

Cu toate astea, pentru Mirela Vaida a fost o adevărată traumă ceea ce s-a întâmplat în ziua fatidică de 19 martie. Multă vreme, vedeta de televiziune a spus că s-a simțit în pericol, și-a simțit viața în pericol și s-a temut că își va lăsa copiii fără mamă.

Ce a declarat agresoarea Mirelei Vaida, din spitalul de Psihiatrie

Femeia care a dat buzna în platoul Acces Direct și a atacat-o pe prezentatoarea emisiunii este internată într-un spital de Psihiatrie și a declarat pentru SpyNews că poate ieși numai dacă se va găsi cineva care să-i fie tutore și să o scoată de acolo pe semnătură.

Trebuie cineva care să dea o semnătură, că are grijă de mine și… gata! Pot să ies. M-am făcut bine. Îmi mai trebuie doar cineva care să semneze pentru mine. (…) Îmi pare rău pentru ce am făcut. Nu mai fac!, a declarat agresoarea Mirelei Vaida pentru SpyNews.

Cazul agresiunii din direct, de la Antena 1 a șocat o țară întreagă. Pe 19 martie, o femeie complet goală a intrat pe o ușă lăturalnică în platoul Acces Direct și a aruncat spre prezentatoare cu un bolovan, spărgând astfel platoul. Mirela Vaida s-a ferit la timp, dar șocul trăit de vedeta tv a fost fără margini.

Adauga un comentariu